Vrijwilligerswerk op NLvoorelkaar

 • Profielfoto van Michelle

  Barbecue docent gezocht

  Geplaatst door Michelle namens azc Heerhugowaard
  Bent u een ster in barbecueën en sociaal vaardig? Dan zijn wij op zoek naar u. Voor onze integratietuin op het azc in Heerhugowaard zijn wij op zoek naar een vrijwilliger die 2 à 3 keer per jaar een... Lees meer
 • Profielfoto van Jackie

  Word maatje net zoals Jackie

  Geplaatst door Jackie namens Oranje Fonds
  Samen is leuker dan alleen. Daar geloof ik echt in. En in deze tijden hebben we elkaar meer nodig dan ooit! Juist nu kunnen veel jongeren jouw hulp gebruiken. Door maatje te worden van het Oranjefonds... Lees meer
 • Op de hoogte blijven van nieuwe activiteiten die echt bij je passen? Registreer je voor de matchmail!

  Registreren
 • Profielfoto van Ella

  Vervoer

  Geplaatst door Ella
  Soms heb ik vervoer nodig, met rolstoel of rollator begeleiding. Ziekenhuis artsenbezoek, gemeentehuis, documentatie afhalen, enz. Het is van belang dat de vrijwilliger, mij tot bij de afspraak begele... Lees meer
 • Profielfoto van Nynke

  Doe je mee met de Nationale Balkon Beweegdag!

  Geplaatst door Nynke namens 075 Heroes/Local Heroes
  Op vrijdag 4 juni 2021 is het de Nationale Balkon Beweegdag. Wij laten de ouderen in Zaanstad bewegen!! In kleine teams van jongeren (4 p - onder de 27 jaar) verzorgen we een korte workout voor senior... Lees meer
 • Profielfoto van Edwin

  Bar medewerk(ster) Voetbalkantine

  Geplaatst door Edwin namens SC Woerden
  Vind je het leuk om voetballers, begeleiders, ouders en supporters op de zaterdag van consumpties te voorzien in de prachtige en gezellige voetbalkantine van SC Woerden ? En gezellig contact te hebbe... Lees meer
 • Profielfoto van Jurre

  Kwetsbaar

  Geplaatst door Jurre namens
  Logich dat een oppas voor kinderen kiest. Ze zijn kwetsbaar en hebben jouw hulp nodig. ik heb een verkeersongeluk gehad en dan ook nog eens corona met herseninfarct Ik weet niet veel,Ik probeer van a... Lees meer
 • Profielfoto van Mirjam

  Maatjes/vrijwilligers gezocht

  Geplaatst door Mirjam namens Philadelphia
  Wij zijn een woonlocatie voor mensen met een verstandelijke beperking. De cliënten wonen zelfstandig in een hofje met een steunpunt waar de begeleiding aanwezig is. Wij zijn op zoek naar vrijwilliger... Lees meer
 • Profielfoto van Nico

  Keurder ringleidingen

  De Technische Commissie van de Nederlandse Vereniging voor Slechthorenden, locatie Alkmaar, is op zoek naar een keurder van ringleidingen in het gebied Noord-Holland. Heb jij een technische achtergron... Lees meer
 • Profielfoto van Koosje

  Hulp met uit pakken

  Geplaatst door Koosje
  Wij willen graag hulp bij uitpakken hebben Het liefst op zaterdag als dat kan anders ,avonds door de week Met vriendelijke groet van koosje en fred de Graaf Lees meer
 • Profielfoto van Thea

  Auto vervoer

  Geplaatst door Thea
  Zoek iemand die mij af en toe wil rijden naar een medische afspraak. en mijn meubel stukken die oude wil afvoeren naar de vuilstortplaats iemand die zelf kan tillen van oud meubilair. Kan dit zelf nie... Lees meer
 • Profielfoto van Margré

  Vrijwilligers gevraagd voor de Dierenambulance D.A.R

  Geplaatst door Margré namens D.A.R.
  Ja, ik word redder! Wil jij graag meehelpen in een organisatie die levens redt? Dat kan op allerlei manieren. Op de pagina “Wij zoeken jou!!!” is te zien voor welke functies we mensen zoeken! Hier om... Lees meer