Direct naar de inhoud van deze pagina

Vrijwilligerswerk op NLvoorelkaar

Sorteer vrijwilligerswerk op:
 • Eet u mee?
  Profielfoto van Woonzorgcentrum De Componist
  Eet u mee?
  Geplaatst door Sandra namens Woonzorgcentrum De Componist
  De geur van lekker eten doet eten.... Een van de ideeen achter kleinschalig wonen is dat bewoners zo veel mogelijk leven als thuis. Daar hoort koken ook bij. U kiest, samen met de bewoners, een menu.... Lees meer
 • Ontbijten
  Profielfoto van Woonzorgcentrum De Componist
  Ontbijten
  Geplaatst door Sandra namens Woonzorgcentrum De Componist
  Goedemorgen! Een goede start van de dag begint met een gezond ontbijt Een van de ideeen achter kleinschalig wonen is dat bewoners zo veel mogelijk leven als thuis. Daar hoort ook een gezond ontbijt bi... Lees meer
 • Tip: meer kans op een match? Ontvang per e-mail passende hulpvragen!

  Registreren
 • Koffie en gezelligheid ...
  Profielfoto van Woonzorgcentrum De Componist
  Koffie en gezelligheid ...
  Geplaatst door Sandra namens Woonzorgcentrum De Componist
  U schenkt koffie voor de bewoners van 2 huiskamers Een van de ideeen achter kleinschalig wonen is dat bewoners zo veel mogelijk leven als thuis. Daar hoort een kopje koffie in de ochtend bij. Bewoners... Lees meer
 • Algemeen bestuurslid
  Profielfoto van Veilig Verkeer Nederland afdeling Utrecht (VVN030)
  Algemeen bestuurslid
  Geplaatst door Veilig Verkeer Nederland afdeling Utrecht (VVN030)
  Ruimte om te ontdekken wat je leuk vindt om te doen en bijdragen aan de verkeersveiligheid in Utrecht stad. Wat ga je doen? Afdelingen van Veilig Verkeer Nederland (VVN) hebben in hun bestuur - naast ... Lees meer
 • Gastvrouw/gastheer
  Profielfoto van Vechtstreekmuseum
  Gastvrouw/gastheer
  Geplaatst door Christiaan namens Vechtstreekmuseum
  Het gastvrij ontvangen en begeleiden van de bezoekers in het museum. Heeft u een warm hart voor cultuur en besteed u graag een paar vrije uurtjes in een uniek museum gerund door een enthousiast team ... Lees meer
 • Ook dol op spelletjes?
  Profielfoto van Stichting Axioncontinu, locatie De Ingelanden
  Ook dol op spelletjes?
  Geplaatst door Sandra namens Stichting Axioncontinu, locatie De Ingelanden
  Laat u dan 1x per week op maandagavond uitdagen Iedere maandagavond is het 'spelletjesavond' in woonzorgcentrum De Ingelanden. Tussen 19.00 - 21.00 uur komen bewoners, vrijwilligers en begeleiders bij... Lees meer
 • Onze welpen hebben nieuwe leiding nodig
  Profielfoto van Wepadojeb
  Onze welpen hebben nieuwe leiding nodig
  Geplaatst door Wepadojeb
  Ben jij degene die ons team komt versterken om de welpen een gezellige opkomst te bezorgen. Eens per maand komen onze welpen een dag bij elkaar. Van zaterdag 12.00 uur tot 19.30 uur. Twee keer per ja... Lees meer
 • Onze scouts hebben nieuwe leiding nodig!
  Profielfoto van Wepadojeb
  Onze scouts hebben nieuwe leiding nodig!
  Geplaatst door Wepadojeb
  Durf je het aan om met ons onze scouts (met fysieke beperking) één zaterdag per maand een uitdagende dag te bezorgen? Eens per maand komen onze scouts een dag bij elkaar. Van zaterdag 11.00 uur tot 20... Lees meer
 • Bingo
  Profielfoto van Stichting Axioncontinu, locatie De Ingelanden
  Bingo
  Geplaatst door Sansra namens Stichting Axioncontinu, locatie De Ingelanden
  U begeleidt, samen met een medewerker welzijn, iedere laatste woensdagmiddag van de maand bingo voor bewoners van het woonzorgcentrum Samen met andere vrijwilligers gaat u bewoners, die niet zelfstan... Lees meer
 • Aandacht en ondersteuning van onze bewoners
  Profielfoto van Vecht en IJssel, locatie Transwijk
  Aandacht en ondersteuning van onze bewoners
  Geplaatst door Linda namens Vecht en IJssel, locatie Transwijk
  Ben jij iemand die graag je tijd en aandacht aan mensen geeft? Dan zijn wij op zoek naar jou!! Ben jij er voor ze? Binnen Transwijk hebben we een aantal afdelingen waar een groep dementerende ouderen ... Lees meer