Direct naar de inhoud van deze pagina

Vrijwilligerswerk op NLvoorelkaar

Sorteer vrijwilligerswerk op:
 • Juridisch begeleider
  Profielfoto van Vrijwilligerscentrale Nijmegen
  Juridisch begeleider
  Geplaatst door Vrijwilligerscentrale Nijmegen
  Wij zijn op zoek naar een juridisch begeleider. In centrale opvanglocaties wordt informatie gegeven over de asielprocedure en bieden we ondersteuning aan vluchtelingen bij juridische (asielgerelateerd... Lees meer
 • Maatje dementerende heren
  Profielfoto van Vrijwilligerscentrale Nijmegen
  Maatje dementerende heren
  Geplaatst door Vrijwilligerscentrale Nijmegen
  Wij zijn op zoek naar een maatje voor dementerende heren. Voor verschillende heren met dementie zoeken wij iemand die op verantwoorde wijze met iemand op pad gaan. Te denken valt aan samen een drankj... Lees meer
 • Tip: meer kans op een match? Ontvang per e-mail passende hulpvragen!

  Registreren
 • Dansbegeleider
  Profielfoto van Vrijwilligerscentrale Nijmegen
  Dansbegeleider
  Geplaatst door Vrijwilligerscentrale Nijmegen
  Wij zijn op zoek naar een dansbegeleider die bewoners begeleidt bij de dansavond/-middag. Je begeleidt bewoners bij de deelname aan de maandelijkse dansavond en/of de maandelijkse dansmiddag. Sommig... Lees meer
 • Assistent Coördinator Kookactiviteit
  Profielfoto van Vrijwilligerscentrale Nijmegen
  Assistent Coördinator Kookactiviteit
  Geplaatst door Vrijwilligerscentrale Nijmegen
  Wij zijn op zoek naar een assistent coördinator voor onze kookactiviteit. Deze kookactiviteit is op drie maandagen per maand. Er wordt 's middags gekookt en 's avonds wordt er samen met de bezoekers ... Lees meer
 • PR-medewerker
  Profielfoto van Vrijwilligerscentrale Nijmegen
  PR-medewerker
  Geplaatst door Vrijwilligerscentrale Nijmegen
  Wij zijn op zoek naar een PR-medewerker. - contact leggen met organisaties die mogelijk deel willen nemen aan onze Beweging - informatie van de organisaties voorbereiden voor plaatsing op onze websit... Lees meer
 • Bezoekmaatje
  Profielfoto van Vrijwilligerscentrale Nijmegen
  Bezoekmaatje
  Geplaatst door Vrijwilligerscentrale Nijmegen
  Wij zijn op zoek naar een bezoekmaatje voor ouderen die graag bezoek willen ontvangen of een kleine wandeling willen maken. Deze ouderen vinden het fijn wanneer ze wekelijks een bezoekje krijgen. Same... Lees meer
 • Chauffeur
  Profielfoto van Vrijwilligerscentrale Nijmegen
  Chauffeur
  Geplaatst door Vrijwilligerscentrale Nijmegen
  Wij zijn op zoek naar een chauffeur. Je vervoert onze bezoekers met een tuktuk of golfkar via een mooi dijkweggetje. Functie-eisen Je kunt goed omgaan met onze bezoekers. ... Lees meer
 • Gastheer/-vrouw
  Profielfoto van Vrijwilligerscentrale Nijmegen
  Gastheer/-vrouw
  Geplaatst door Vrijwilligerscentrale Nijmegen
  Wij zijn op zoek naar een baliemedewerker. Je hebt een vriendelijke uitstraling en helpt mee toegangsbewijzen en winkelartikelen te verkopen. Daarnaast adviseer je onze bezoekers over alles wat er va... Lees meer
 • Gids
  Profielfoto van Vrijwilligerscentrale Nijmegen
  Gids
  Geplaatst door Vrijwilligerscentrale Nijmegen
  Wij zijn op zoek naar een gids die graag over 'vroeger' vertelt. Als gids leidt je bezoekers rond en vertel je over de boeiende geschiedenis van het gebouw en de waterlinie en over wat er momenteel te... Lees meer
 • Buurtkamermedewerker
  Profielfoto van Vrijwilligerscentrale Nijmegen
  Buurtkamermedewerker
  Geplaatst door Vrijwilligerscentrale Nijmegen
  Wij zijn op zoek naar een buurtkamermedewerker. Je begeleidt samen met een medewerker de bewoners bij de boterhammaaltijd en daarna ga je samen met hen een activiteit ondernemen. Dit kan zijn: -een ... Lees meer