Direct naar de inhoud van deze pagina

Vrijwilligerswerk op NLvoorelkaar

Sorteer vrijwilligerswerk op:
 • Ontbijtmedewerker
  Profielfoto van Vrijwilligerscentrale Nijmegen
  Ontbijtmedewerker
  Geplaatst door Vrijwilligerscentrale Nijmegen
  Wij zijn op zoek naar iemand die onze bewoners (beschermde woonvorm voor ouderen met dementie) wil helpen met het ontbijt. -Je begeleidt bewoners bij de tafel dekken, koffie/thee zetten, de boterha... Lees meer
 • Tuinmedewerker
  Profielfoto van Vrijwilligerscentrale Nijmegen
  Tuinmedewerker
  Geplaatst door Vrijwilligerscentrale Nijmegen
  Rondom onze nieuwe beschermd wonen locatie voor ouderen met en zonder dementie zit een behoorlijke tuin. Deze moet aangelegd en onderhouden gaan worden. Het moet een echte beleeftuin worden met veel k... Lees meer
 • Tip: meer kans op een match? Ontvang per e-mail passende hulpvragen!

  Registreren
 • Activiteitenbegeleider (beeldmateriaal)
  Profielfoto van Vrijwilligerscentrale Nijmegen
  Activiteitenbegeleider (beeldmateriaal)
  Geplaatst door Vrijwilligerscentrale Nijmegen
  Wij zijn op zoek naar iemand die allerlei mooie, leuke filmpjes of foto's op internet zoekt en deze aan een oudere met dementie laat zien. Je kunt hierbij denken aan foto's/filmpjes van iemands geboor... Lees meer
 • Bezoek- en wandelmaatje
  Profielfoto van Vrijwilligerscentrale Nijmegen
  Bezoek- en wandelmaatje
  Geplaatst door Vrijwilligerscentrale Nijmegen
  Wij zijn op zoek naar een bezoek- of wandelmaatjes voor de bewoners met dementie die in onze beschermd wonen locatie. -Je bezoekt een meneer of mevrouw met dementie in een beschermd wonen locatie. ... Lees meer
 • Maatje met huisdier
  Profielfoto van Vrijwilligerscentrale Nijmegen
  Maatje met huisdier
  Geplaatst door Vrijwilligerscentrale Nijmegen
  Je bezoekt ouderen met dementie. Jouw hond, kat of ander dier is het hulpmiddel in de communicatie. Het bezoek roept herinneringen op aan eigen dieren die mensen hebben gehad. Afhankelijk van het soor... Lees meer
 • Kinderbegeleidster
  Profielfoto van Vrijwilligerscentrale Nijmegen
  Kinderbegeleidster
  Geplaatst door Vrijwilligerscentrale Nijmegen
  We zoeken een enthousiaste begeleidster voor de donderdagochtend, woensdag- of vrijdagmiddag, die samen met andere medewerkers zorgt voor leuke activiteiten in de speelkamer in de crisisopvang. Activ... Lees meer
 • Wandelmaatje
  Profielfoto van Vrijwilligerscentrale Nijmegen
  Wandelmaatje
  Geplaatst door Vrijwilligerscentrale Nijmegen
  Voor mensen met dementie in een beschermd woonvorm zijn we op zoek naar iemand die bewoners graag laten genieten van het buiten zijn. Naar buiten gaan met één of meerdere bewoners (de wind door de ha... Lees meer
 • Activiteitenbegeleider
  Profielfoto van Vrijwilligerscentrale Nijmegen
  Activiteitenbegeleider
  Geplaatst door Vrijwilligerscentrale Nijmegen
  Wij zijn op zoek naar iemand die er in de ochtend of middag wil zijn voor de bewoners. In de buurtkamer kun je individueel of met een aantal van de acht bewoners eenvoudige activiteiten ondernemen. Di... Lees meer
 • Taalcoach Inburgering
  Profielfoto van Vrijwilligerscentrale Nijmegen
  Taalcoach Inburgering
  Geplaatst door Vrijwilligerscentrale Nijmegen
  Wij zijn op zoek naar een taalcoach Inburgering Je ondersteunt inburgeraars op individuele basis bij het oefenen van een of meerdere onderdelen van het inburgeringsprogramma, dat bestaat uit - Lezen ... Lees meer
 • Onderwijsassistent Inburgering
  Profielfoto van Vrijwilligerscentrale Nijmegen
  Onderwijsassistent Inburgering
  Geplaatst door Vrijwilligerscentrale Nijmegen
  Wij zijn op zoek naar een onderwijsassistent Inburgering Onder begeleiding van de docent inburgering verzorgt de onderwijsassistent inburgering delen van het inburgeringsprogramma, dat bestaat uit: -... Lees meer