Direct naar de inhoud van deze pagina

Vrijwilligerswerk op NLvoorelkaar

Sorteer vrijwilligerswerk op:
 • Profielfoto van Marleen

  Busvrijwilliger

  Geplaatst door Marleen namens De Waerden
  U biedt ondersteuning aan de buschauffeur tijdens de ritten van en naar het dagcentrum. U let op de kinderen in de bus, terwijl de chauffeur rijdt. Wat moet u kunnen: Er is geen specifieke kennis ... Lees meer
 • Profielfoto van Jolanda

  Handwerken/Naaister

  Geplaatst door Jolanda namens Zorghoeve de Malbergh
  Op zorghoeve de Malbergh, in Beek en Donk, komen mensen met een beperking, die het leuk zouden vinden om af en toe te handwerken en kleding te herstellen. Kun je haken, breien, naaien etc? En zou je h... Lees meer
 • Op de hoogte blijven van nieuwe activiteiten die echt bij je passen? Registreer je voor de matchmail!

  Registreren
 • Profielfoto van An

  Maatje

  Geplaatst door An
  Hallo ik ben Ann en 77 jaar. Ik wil graag en maatje om leuke dingen te doen, liefst met een auto. Ik hou van haken en leuke dingen doen zoals uitstapjes maken. Ik hou van een goed gesprek en spelletje... Lees meer
 • Profielfoto van Hamza

  Nederlands leren met mijn famillie

  Geplaatst door Hamza
  Ik ben een vluchteling die nu anderhalf jaar in Nederland woont. Ik wil graag samen met mijn familie beter Nederlands leren. Mijn vraag is dus of er mensen zijn die misschien op maandagen of vrijdagen... Lees meer
 • Profielfoto van Tea

  Tekstschrijver / Redacteur (vrijwillig)

  Geplaatst door Tea namens Rode Kruis
  We doen veel bij het Rode Kruis Zaanstreek-Waterland en dat willen we de inwoners van ons district dan ook graag laten weten! Dit doen we onder meer via social media, folders, nieuwsbrieven, persberic... Lees meer
 • Profielfoto van Informele Zorg

  Gastgezin gezocht (E271)

  Geplaatst door Informele Zorg namens MEE Zuidoost Brabant
  Hoi, mijn naam is Katie en ik ben een meisje van 12 jaar uit Eindhoven. Wat ik heel leuk vind om te doen, is het inkleuren van mandala’s en het overtrekken van tekeningen. Daarnaast ga ik ook graag zw... Lees meer
 • Profielfoto van Mark

  Fietsen (op een duo-fiets) met mijn vader

  Geplaatst door Mark namens mijn vader
  Goedendag, mij vader (Rob) is dementerend en woonachtig in het Noorderkroon in Den Bosch. Graag zou hij meer buiten willen fietsen en wel in een zogenaamde duo-fiets (beschikbaar bij het Noorderkroon)... Lees meer
 • Profielfoto van S&L Zorg

  Dansvrijwilligersgezocht

  Geplaatst door S&L Zorg namens S&L Zorg
  Hallo, wij zijn opzoek naar mensen met en zonder dansskills, Op de dinsdagavond op wordt erop Sterrebos in het ontmoetingscentrum danslessen gegeven door dansschool Quick&Slow door een professionel... Lees meer
 • Profielfoto van Team

  Spreekuur administratief & financieel

  Voor ons wekelijks spreekuur zoeken wij een vrijwilligers die helpt met brieven lezen en invullen van formulieren. Dit spreekuur is voor inwoners uit de gemeente Edam - Volendam. Elke dinsdag van 10.... Lees meer
 • Profielfoto van Piet

  Klassenassistent

  Geplaatst door Piet namens Mondiaal Centrum Breda
  Vluchtelingen moeten inburgeren. Dit kunnen ze onder meer bij Saz-Leert doen. (Saz-leert opereert vanuit het Mondiaal Centrum Breda). De inburgeringlessen worden gegeven door NT2-docenten, waarbij kla... Lees meer