Vind vrijwilligerswerk dat bij jou past

 • Profielfoto van Jeroen

  Huishoud hulp

  Geplaatst door Jeroen
  Ik ben een man van 51 ik heb PTSS en een hernia. Mijn vriendin heeft een hersenbloeding gehad. Ik zit zo in een moeilijke situatie. Ik heb hulp nodig in de huishouding aangezien ik weinig mobiel ben Lees meer
 • Profielfoto van Evelyn En Jeanne

  Vrijwilliger / coach

  Geplaatst door Evelyn En Jeanne namens Humanitas Home Start
  Opvoeden…er bestaat geen opleiding voor. Ouders doen wat ze kunnen, maar soms komen gezinnen er zelf even niet uit. Een paar uur in de week ondersteuning kan het verschil maken. Humanitas koppelt vrij... Lees meer
 • Op de hoogte blijven van nieuwe activiteiten die echt bij je passen? Registreer je voor de matchmail!

  Registreren
 • Profielfoto van Patricia

  Gastvrouw/gastheer zondagmiddag

  Geplaatst door Patricia namens Reinier van Arkel
  Gezelligheid kent geen tijd! Wij zijn op zoek naar mensen met een zonnig humeur die op zondagmiddag in “De Stenen Hut” de barmedewerker willen ondersteunen. De Stenen Hut is een ontmoetingsplek voor ... Lees meer
 • Profielfoto van Aad

  Werk in de tuin

  Geplaatst door Aad
  Ik ben een man van 84 jaar en aan huis gebonden. Door medische ingrepen ben ik niet meer in staat om werkzaamheden te verrichten in de tuin omdat ik last heb van evenwichtstoornis en steeds dreig om t... Lees meer
 • Profielfoto van Buuv

  Gezelschap op de vrijdag

  Geplaatst door Buuv
  Voor een mevrouw uit de wijk Stationsdistrict zijn wij op zoek naar iemand die haar op vrijdagen twee uurtjes gezelschap kan houden en eventueel een wandelingetje met haar maakt, zodat haar man wat di... Lees meer
 • Profielfoto van Jolanda

  Muziekvrijwilliger gezocht

  Geplaatst door Jolanda namens Ons Tweede Thuis
  Dagcentrum Amstel-Meer biedt dagbesteding aan mensen met een beperking. Voor veel van hen is het beleven van muziek, een feestje op zich. De vrijwilliger die dit jaren heeft gedaan is helaas gestopt. ... Lees meer
 • Profielfoto van Aukje

  Wie helpt deze dame het eenzaamheidsvirus te verdrijven?

  Geplaatst door Aukje namens GOvoorElkaar
  Deze dame van in de 80 jaar uit Stellendam had normaal meerdere dagen in de week dagbesteding. Nu zit ze hele dagen alleen thuis en mist ze het contact. Daardoor merkt ze dat het moeilijk is positief ... Lees meer
 • Profielfoto van Karin

  Wordt maatje in Jeugddorp De Glind - AmiGo project

  Geplaatst door Karin namens Pluryn
  AmiGO staat voor de vriendschappelijke band tussen een vrijwilliger – al dan niet met hond – met een uithuisgeplaatst kind. Samen ondernemen ze leuke activiteiten en uitjes. De contacten dragen ... Lees meer
 • Profielfoto van Marianne

  Dringend verzoek om babyfoons

  Geplaatst door Marianne
  Wij zijn op zoek naar babyfoons. Wie o wie heeft een goed werkende babyfoon (zonder camera) en wil deze doneren of uitlenen? Wilt u dan op de onderkant een sticker plakken met uw naam en telefoonnumme... Lees meer
 • Profielfoto van Edwin

  Scheidsrechter - Voetbal

  Geplaatst door Edwin namens SC Woerden
  Het lijkt je gaaf voetbalwedstrijden in goede banen te leiden? Dan kan dat op de zaterdag, je kunt kiezen uit wedstrijden van de pupillen (11 - 12 jaar) , junioren (13 - 18 jaar) en / of senioren (19 ... Lees meer