Vrijwilligerswerk op NLvoorelkaar

 • Profielfoto van Johannes

  Een maatje gezocht

  Geplaatst door Johannes
  Hallo ik ben Johan en voel mij erg eenzaam en alleen en zit momenteel met een burnout Ben op zoek naar iemand die regelmatige even langs wil komen om even bakkie koffie te drinken en even wat klets... Lees meer
 • Profielfoto van Mda-s

  Hulp bij een verhuizing

  Geplaatst door Mda-s namens Surplus
  Een jonge vrouw die ik begeleid heeft iemand nodig die een beetje handig is. Ze wil intrek nemen in haar nieuwe appartementje, maar er moeten nog lampen, gordijnen e.d opgehangen worden. Wie kan ons... Lees meer
 • Op de hoogte blijven van nieuwe activiteiten die echt bij je passen? Registreer je voor de matchmail!

  Registreren
 • Profielfoto van Hendrik

  Medewerker Repair Café

  Geplaatst door Hendrik namens St. NME Regio Alkmaar
  Wij zijn de Stichting NME Regio Alkmaar. Wij ontwikkelen activiteiten m.b.t. natuur, milieu, duurzaamheid en cultuur. Dit doen wij in de vorm van cursussen en lesmateriaal voor het basisonderwijs. M... Lees meer
 • Profielfoto van Ina

  Klusjes

  Geplaatst door Ina
  Hallo, Ik ben een vrouw van 59 jaar en kan deze klusjes helaas niet zelf. Graag zou ik hulp hebben bij een stroomkabel verlengen op de overloop. Is ongeveer 3 meter hoog. Ik kan er met mijn huis... Lees meer
 • Profielfoto van Patrick

  Mentoren voor kwetsbare mensen

  Geplaatst door Patrick namens Mentorschap Zuidoost Brabant
  Stichting Mentorschap Zuidoost Brabant zoekt vrijwilligers om kwetsbare mensen te ondersteunen om de regie over hun eigen leven te houden. Mentorschap Zuidoost Brabant zorgt voor werving, opleiding en... Lees meer
 • Profielfoto van Trudy

  Dakbedekking

  Geplaatst door Trudy
  Heb een probleem met lekkage van mijn schuurtje,er moeten nieuwe golfplaten op !00x75 heb de golfplaten al in huis 5 stuks. Zelf kan ik dit niet,hopelijk kan iemand mij helpen. Lees meer
 • Profielfoto van Daniëlle

  Vrijwilligers Leer en leerpunt Diemen

  Geplaatst door Daniëlle namens Stichting Welzijn Diemen
  Zoek jij: - Een nieuwe uitdaging? - Waardevolle tijdsbesteding? - Ben je geduldig en sociaal? Dan is het maatjesproject van Leef en leerpunt Diemen echt iets voor jou! Taken en werkzaamheden di... Lees meer
 • Profielfoto van Bea

  Klusjes

  Geplaatst door Bea
  Iemand om planken op te hangen en lampen en als het goed klikt nog meer dingenkan het zelf niet door mijn beperkingen heb copd geb dus niet zo veel lucht ze mogen bij mijn niet roken en ik heb een kat... Lees meer
 • Profielfoto van Jasna

  Ondersteuning in de kledingwinkel van Azc Gilze-Rijen

  Geplaatst door Jasna namens AZC Gilze-Rijen
  Het Centraal Orgaan opvangasielzoekers (COA) is verantwoordelijk voor de opvang van asielzoekers. Het COA zorgt voor onderdak gedurende de asielprocedure en bereidt asielzoekers voor op een verblijf i... Lees meer
 • Profielfoto van Aukje

  Technisch inzicht gezocht!

  Geplaatst door Aukje namens GOvoorElkaar
  Voor een oudere dame uit Middelharnis zoeken we iemand die haar kan helpen met een lekkage aan het garagedak. Wie heeft het technisch inzicht om dit aan te pakken? Het gaat om een plat dak, waar het... Lees meer
1 ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13