Direct naar de inhoud van deze pagina

Vrijwilligerswerk op NLvoorelkaar

 • Profielfoto van Mantelzorg

  Maatjes voor jonge mantelzorgers 8 tot 21 jaar

  Geplaatst door Mantelzorg namens Mantelzorg Almelo
  Voor Mantelzorg Almelo zijn we op zoek naar maatjes voor jonge mantelzorgers. Het gaat voornamelijk om jonge mantelzorgers met de leeftijd 8 tot en met 21 jaar. Leuke dingen ondernemen met de jeugdige... Lees meer
 • Profielfoto van Annelies

  Samenkracht vrijwilliger

  Geplaatst door Annelies namens MEE & De Wering
  Onder het moto "iedereen kan wel iets , niemand kan alles alleen" zijn wij op zoek naar vrijwilligers die samen met ouderen opzoek willen gaan naar mogelijkheden om het sociaal netwerk van kwets... Lees meer
 • Op de hoogte blijven van nieuwe activiteiten die echt bij je passen? Registreer je voor de matchmail!

  Registreren
 • Profielfoto van Olle

  Klus mannen of vrouwen gevraagd

  Geplaatst door Olle namens Stichting Scoutcentrum Rotterdam
  Lekker met je handen aan de slag? Als vrijwilliger in het klusteam zoeken wij mensen die het leuk vinden om 1 of 2 ochtenden per te helpen bij het onderhoud van het Scoutcentrum aan de s Gravenweg 1... Lees meer
 • Profielfoto van Krista - Bezoekdienst

  Vrouwen voor vrouwen

  Geplaatst door Krista - Bezoekdienst namens Vitis Welzijn
  In Westland zijn er een aantal vrouwen met (beginnende) dementie die niet meer alles alleen kunnen en natuurlijk wel graag leuke dingen willen blijven doen. Eén op één contact is dan fijn! Samen na... Lees meer
 • Profielfoto van Karin

  Verhuis hulp Noord Holland :)

  Geplaatst door Karin
  Beste mensen! Ik ben op zoek naar iemand die me kan en wil helpen met verhuizen. Het maakt niet uit waar je woont in Noord Holland, ik kan je komen ophalen. Ik ben al een tijdje verhuisd naar Nie... Lees meer
 • Profielfoto van Corien

  Gastheer/gastvrouw

  Geplaatst door Corien namens Het Slimste Huis
  Vind je het leuk om voorlichting te geven over alles wat Het Slimste Huis in Alkmaar omvat? Zet dan je enthousiasme en betrokkenheid in voor dit project en kom deel uitmaken van een bevlogen team. He... Lees meer
 • Profielfoto van Sjaak

  Klusser bij Pensionstal/stoeterij

  Geplaatst door Sjaak namens Stal De Olympus
  Op onze pensionstal/stoeterij Stal De Olympus zoeken wij een handige vrijwilliger voor allerlei voorkomende binnen en buiten klussen. Taakomschrijving: De voorkomende werkzaamheden zijn: reparatie... Lees meer
 • Profielfoto van Anita

  Samen fietsen op de duofiets

  Geplaatst door Anita namens Magentazorg Zuyderwaert
  Leuk en dankbaar werk in een professionele omgeving, waar gezelligheid en huiselijkheid de sfeer bepalen. Dat kan Magentazorg u bieden. Als vrijwilliger bent u van onschatbare waarde voor de bewone... Lees meer
 • Profielfoto van Dolly

  Creatieve taalmaatjes voor buitenlandse kinderen

  Geplaatst door Dolly namens Samenspraak de Zaligheden
  Samenspraak De Zaligheden zoekt zo spoedig mogelijk vrijwilligers voor de taaltuin in de bibliotheek van Eersel. Daar komen op woensdagmiddag kinderen(4-12 jaar) van anderstalige ouders om spelletjes ... Lees meer
 • Profielfoto van Anne

  Vrijwilligers voor de kledingwinkel

  Geplaatst door Anne namens Leger des Heils
  In onze winkel van het Leger des Heils is weer behoefte aan wat nieuwe vrijwilligers. De winkel is volledig gerenoveerd en we hebben een geheel nieuwe, moderne winkelinrichting. De openingstijden zij... Lees meer
1 ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13