Vrijwilligerswerk op NLvoorelkaar

 • Profielfoto van Marion

  Klus-vrijwilligers gezocht voor Hospice Zuider-Amstel

  Geplaatst door Marion namens Hospice Zuider-Amstel
  Wil jij ons helpen om binnenkort, samen met een team van vrijwilligers, het nieuwe hospice in Ouderkerk aan de Amstel te gaan schilderen (binnen) en behangen, zodra het pand wordt opgeleverd? We hopen... Lees meer
 • Profielfoto van Voor Elkaar Team

  Verhalenvertellers gezocht!

  Geplaatst door Voor Elkaar Team namens Zaankantersvoorelkaar
  Doe jij mooi vrijwilligerswerk of ken jij die ene vrijwilliger die wij echt in de 'spotlight' zouden moeten zetten? Voor de campagne Mensen Maken Zaanstad zoeken we lokale vrijwilligers die iets moois... Lees meer
 • Op de hoogte blijven van nieuwe activiteiten die echt bij je passen? Registreer je voor de matchmail!

  Registreren
 • Profielfoto van Alex

  HULPTRAINER GEZOCHT

  Geplaatst door Alex namens Atletiekvereniging U-Track
  Wij zoeken een enthousiast persoon op de vrijdagavond bij atletiekvereniging U-Track. Heb jij altijd willen leren om leiding te nemen? Of gewoon omgaan met kinderen? Dan is dit echt wat voor jou! Het... Lees meer
 • Profielfoto van Astrid

  Activiteitencoördinator en ondersteuning vrijwilligers

  Geplaatst door Astrid namens Dorpshuis Vogelenzang
  Het Dorpshuis Vogelenzang wil regelmatig activiteiten organiseren voor jong en oud. Het bestuur is op zoek naar iemand die het leuk vindt om hieraan invulling te geven. Er zijn verschillende ideeë... Lees meer
 • Profielfoto van Gilde

  Taalmaatjes/Taalcoach

  Geplaatst door Gilde namens Gilde SamenSpraak Leiden e.o.
  Bij Gilde SamenSpraak Leiden e.o. wordt een vrijwilliger gekoppeld aan een anderstalige. Wekelijks komen zij dan bij elkaar om op een persoonlijke en informele wijze Nederlands te spreken. Dit kan gew... Lees meer
 • Profielfoto van Petra

  Verhalenvertellers gezocht!

  Geplaatst door Petra namens LEVgroep
  "Doe jij mooi vrijwilligerswerk of ken jij die ene vrijwilliger die wij echt in het zonnetje zouden moeten zeten? Voor de campagne 'Mensen Maken Deurne' zoeken we inwoners van de gemeente Deurne die ... Lees meer
 • Profielfoto van Ieke

  Media medewerker DemenTalent

  Geplaatst door Ieke namens Buurtwerk
  Thuis komen met verhalen, nieuwe belevingen door bijzondere ontmoetingen en bezigheden in de wijk of het Huis van de Wijk. DemenTalent is een activeringstraject dat sámen met u ontwikkeld wordt. Wij z... Lees meer
 • Profielfoto van Auke

  Vrijwilliger logeer weekend Stichting Humblebees

  Geplaatst door Auke namens Stichting Humblebees
  Wij van Humblebees organiseren elk weekend leuke, avontuurlijke en gezellige logeer weekenden voor kinderen, jongeren en jongvolwassenen met een licht verstandelijke of lichamelijke beperking. Onze w... Lees meer
 • Profielfoto van Marcel

  Sportvereniging bar/keukencoordinator

  Geplaatst door Marcel namens rkvv DSS
  Op zaterdag en of zondag kun je naar eigen keuze meedraaien aan de bar/ in de keuken bij DSS. Je beslist zelf welk dag en wanneer je wel of niet kunt. Op zaterdag zijn de tijden van 16 tot 19 uur en ... Lees meer
 • Profielfoto van Miekie

  Word bestuurslid!

  Geplaatst door Miekie namens Humanitas Heuvelrug
  De activiteiten van Humanitas worden uitgevoerd door vrijwilligers. Zij nemen deel aan (na)scholing en intervisie. Kwaliteit betekent voor ons doorlopend oog hebben voor verbetering. De onderwerpen vr... Lees meer