Direct naar de inhoud van deze pagina

Impactday

Een bijzonder en impactvol teamuitje voor HomeFashion Group

Een bijzonder en impactvol teamuitje voor de medewerkers van de Homefashion Group (Kwantum) op 7 juni 2018. Na een hartelijk ontvangst door de begeleiders van dagopvang 't Haeghje, kregen de medewerkers van de HFG een rondleiding door deze dagopvang locatie. Aansluitend werd er tijdens de lunch kennisgemaakt met de cliënten. Om 13.00 uur vertrok de 'Rolerisuit' bus naar camping Hof van Overveld in Prinsenbeek.

Zowel de bewoners als de medewerkers hebben genoten van een fantastische jeu de boules middag. Mooi was het om te zien hoe het klikte tussen de bewoners en medewerkers. De saamhorigheid en extra aandacht zorgde voor stralende gezichten. Na afloop genoot iedereen van een verkoelend ijsje. De beste jeu de boules spelers werden extra in het zonnetje gezet en beloond met een chocoladereep. Mooi om na afloop al die blije en dankbare koppies in de bus te zien. Wat een topdag, zinvol helpen én veel gezelligheid. Helpen maakt je blij!

Mooi om al die blije en dankbare koppies in de bus te zien

Moniek van dagopvang 't Haeghje:

Het was een superleuke middag. De cliënten hebben het erg naar hun zin gehad. "Een was zo blij met zijn chocoladereep, dat hij hem vol trots de hele weg naar huis had vast gehouden. Deze was helemaal vloeibaar geworden, haha."

Heel erg bedankt dat je dit hebt geregeld!
We gaan de foto's binnenkort laten zien op groot scherm aan de cliënten.

Geïnspireerd...?
Meld je aan

Registreer hier

Meer inspiratie?

Bekijk alle verhalen