Direct naar de inhoud van deze pagina

Over ons

Helpen maakt je happy

De missie

Wij gunnen iedereen impact kan én wil maken. Impact op de wereld, een ander én jezelf. Want helpen maakt je happy! Door te inspiren en slim te matchen, zetten we Nederlands tijd en talent om in social impact. Zo realiseren we samen de samenleving van de toekomst. Samen komen we verder. Samen helpen we iedereen!

De oplossing

Wij geloven dat iedereen iets te bieden heeft, waar een ander misschien om verlegen zit. Een vlotte babbel, talent voor techniek, een sterke arm voor een boodschappentas, passie voor photoshoppen of een uurtje voetballen op zondag.

Op ons platform verbinden we iedereen die iets wil betekenen aan iedereen die iets nodig heeft. Van de buuf op de hoek, lokale of nationale stichting tot bedrijf en overheid. Van een keer tot veel meer. We helpen elkaar en hebt ook nog eens een toffe ervaring.

NLvoorelkaar is inmiddels uitgegroeid tot het grootste platform voor vrijwillige inzet in Nederland. Elk jaar wordt ons do-good platform door meer dan een miljoen mensen bezocht die iets moois voor een ander willen betekenen of zelf wat hulp kunnen gebruiken. Ons platform e-matched ze met de nieuwste en veiligste technieken aan elkaar. Zo kan echt iedereen impact maken.

Samen komen we verder!

Het team

Vanuit ons kantoor in een oude brandweerkazerne in Breda zijn we dag en nacht bezig om de toekomst van vrijwillige inzet in Nederland te creëren. Vol passie, met ons eigen do-good talent en humor :-)

Benieuwd wie wie is? Lees hier verder!

Zelf aan de slag

Wil jij ook sociale impact realiseren met een eigen platform voor vrijwillige inzet? Hier vind je alle ins- en outs terug zoals wat wij voor je kunnen betekenen, waar je aan moet denken, best practice voorbeelden en meer.

Doe jij ook mee?

Enthousiast geworden en wil jij ook het verschil maken?

>> Meld je aan als vrijwilliger
>> Plaats jouw vrijwilligersvacature/vraag
>> Maak sociale impact met jouw werk/bedrijf


Geïnspireerd...?
Meld je aan

Registreer hier

Meer inspiratie?

Bekijk alle verhalen