NLVoorelkaar Midden-Delfland

Welkom op de www.NLVoorelkaar.nl pagina speciaal voor alle inwoners van gemeente Midden-Delfland.

Op deze pagina vindt u informatie over www.NLVoorelkaar.nl Midden-Delfland, vrijwilligerswerk en hulpvragen in uw buurt.

  •  Meteen aan de slag als vrijwilliger? Hieronder vindt u een overzicht van het vrijwilligerswerk in gemeente Midden-Delfland.  U kunt aan de linkerkant filteren op omgeving Midden-Delfland, type vrijwilligerswerk (bijvoorbeeld als maatje, huishoudelijke hulpbegeleiding van een uitje of activiteit of hulp met vervoer) en bij wie u vrijwilligerswerk wilt doen (organisaties of particulieren).
  • Bent u op zoek naar hulp? Ga dan naar hulpvraag plaatsen en plaats uw hulpvraag voor vrijwilligers of professionals. Of bekijk het hulpaanbod waar buurtgenoten in Midden-Delfland aangeven wat voor hulp zij willen bieden en waar ze u mee kunnen helpen. Bijvoorbeeld met uw administratie, boodschappen, vervoer, huishouding of het maken van een uitje als maatje. Vrijwilliger gevonden en hulp nodig met selectie of screening? Dat kan! Lees hier verder (niet voor organisaties).
  • Wilt u meer informatie over www.NLVoorelkaar.nl? U kunt verder lezen over ons team, over vrijwilligerswerk vinden, over hulp vinden of over www.NLVoorelkaar.nl voor organisaties.
  • Ten slotte: leest u ook de informatie over betrouwbaarheidveelgestelde vragen en onze tips & tricks eens door. U bent dan helemaal klaar om met www.NLVoorelkaar.nl aan de slag te gaan.

Samen zorgen we ervoor dat iedereen in gemeente Midden-Delfland de zorg en hulp krijgt die hij of zij verdient!