Direct naar de inhoud van deze pagina

NL voor Sint Maarten

data19866484-f90fac

De beelden van orkaan Irma zijn je vast niet ontgaan. Weggewaaide daken, kapotte auto's, op elkaar geknalde boten. Van de huizen op het eiland is er 91% verwoest. Mensen lopen doelloos op straat, op zoek naar wat er nog over is van hun bezittingen, of erger, naar zoekgeraakte familieleden.

Hier kunnen we ons in Nederland haast geen voorstelling van maken. Hoe het is om die angst te ondergaan en met niets achter te blijven.

Het Rode Kruis geeft aan dat mensen in deze fase na de ramp het meest geholpen zijn met water, voedsel en dekzeiltenten (bron: Metronieuws, 10-09-2017, 'Nederlanders komen in actie voor Sint-Maarten'). Met geld kan nu dus de meest essentiƫle hulp worden geboden.

Op ons platform zien we elke dag wat de kracht van elkaar helpen is en kunnen niet alleen toekijken. NLvoorelkaar steunt Sint Maarten. Doe mee en doneer op giro 5125!

Help met je talent

NLvoorelkaar gelooft dat iedereen iets kan bieden waar een ander om verlegen zit. Je kunt voor hulp ook je talent inzetten. Heb je een passie voor taarten bakken, ben je een doorgewinterde marathonloper of creatief met de kwast? Zet je talent in en zamel geld in voor Sint Maarten! Zoek eventueel mensen om mee te doen of je te helpen door een hulpvraag te plaatsen.

We delen graag hoe jij je inzet voor een ander. Vertel ons over je actie door je foto te plaatsen en @NLvoorelkaar te taggen op instagram of facebook.