Direct naar de inhoud van deze pagina

NLvoorelkaar presenteert: Young Impact!

Helpt jouw school of organisatie mee om het beste uit jongeren te halen? NLvoorelkaar presenteert een revolutionair initiatief voor én door jongeren dat een enorme positieve impact zal hebben op de Nederlandse samenleving: Young Impact!


WAT?
Young Impact
is een krachtige beweging van jongeren die nu in actie komen voor een betere wereld. Het initiatief is gebaseerd op WE Day, een beweging die inmiddels meer dan twee miljoen jongeren heeft geactiveerd tot sociale en actieve wereldburgers. Young Impact bestaat uit een uniek scholenprogramma en een waanzinnig afsluitend evenement.


"Some people don't think it is cool to help others. Personally, I think it is the coolest thing in the world"

- PRINCE HARRY | WE DAY UK

Het scholenprogramma zet jongeren in hun kracht om inspiratie om te zetten in actie en met Young Impact Celebration vieren de jongeren samen de impact die ze hebben gerealiseerd. Op dit event geven internationale iconen en artiesten inspirerende speeches en optredens. Een kaartje is niet te koop: deze kan verdiend worden door in actie te komen met Young Impact. Young Impact laat jongeren beseffen dat ze in staat zijn om daadwerkelijk verandering te realiseren en hoe mooi het is om anderen te helpen!MET WIE?

Het Oranje Fonds en The Missing Chapter Foundation zijn partner van Young Impact. Daarnaast hebben prinses Laurentien, Dolores Leeuwin (presentatrice van o.a. Klokhuis) en Emile Roemer zich aan het initiatief verbonden.


MEER WETEN?

Ga dan naar de website van Young Impact!