Almelo Sociaal

Adres
Grotestraat 174
Vestigingsplaats
Almelo
Telefoon
Toon telefoonnummer
E-mail
Toon e-mailadres
Website
http://www.almelosociaal.nl
Omschrijving
Almelo Sociaal is een stichting met vrijwilligers die opkomen voor mensen die zich minder goed kunnen redden in Almelo, Dinkelland en Tubbergen. We werken los van andere organisaties of gemeentes. U krijgt dus altijd eerlijke en onafhankelijke hulp. Met maar één doel voor ogen: uw belang.

Wat doen we precies?
Moeilijke brieven en formulieren aan u uitleggen en helpen invullen & versturen
Weg wijzen bij geldzorgen
Weg wijzen bij vragen over actief oud worden en thuis blijven wonen
Weg wijzen bij zorgvragen en Wmo
Weg wijzen bij jeugdzorgvragen en speciaal onderwijs
Vertrouwd in Almelo
De vrijwilligers achter Almelo Sociaal hebben veel verstand van bovenstaande onderwerpen. Logisch, want Almelo Sociaal is de (nieuwe) naam achter de bekende Belangengroep Gehandicapten Almelo (BGA) en Kliënten Raad Almelo (KRA). Ook de ouderenbonden COSBO en de WMO-adviesraad helpen al sinds 2016 mee onder de vlag van Almelo Sociaal. Volop ervaring dus.

Altijd 100% gratis
Omdat wij alleen uw belang als doel hebben, werken wij 100% gratis. U hoeft zelfs geen moeilijke papieren in te vullen. Of bewijzen mee te nemen dat u ‘recht’ op ons hebt. Als u ons nodig hebt, hoeft u ons alleen om hulp te vragen. Onze hulp is wel mogelijk dankzij subsidie van de gemeente; hierdoor kunnen we onder meer een kantoor en secretariaat betalen. Toch werken we zonder invloed van de gemeente.
Omgeving Hulpvraag omschrijving Type dienst
Binnenstad (Almelo) Notulist(e) voor de St. COSBO Bestuur & strategie
Logo van Almelo Sociaal