Alzheimer Nederland

Over Alzheimer Nederland

Alzheimer Nederland zet zich in voor een van de grootste uitdagingen van deze tijd: dementie. Samen met duizenden vrijwilligers, mensen met dementie, mantelzorgers, onderzoekers, donateurs en collectanten, werken wij aan een toekomst zonder dementie en aan een betere kwaliteit van leven voor mensen met dementie en hun mantelzorgers.

Wij hebben één doel voor ogen: vooruitgang! Op álle terreinen. Samen maken we het verschil. En dat is heel hard nodig want het aantal mensen met dementie verdubbelt de komende 20 jaar naar een half miljoen.

Dementie raakt ons allemaal. Daarom willen wij ons samen met jou inzetten voor een toekomst zonder dementie en mensen met dementie en hun naasten ondersteunen. Help je mee? Dat kan door een donatie te doen of door je tijd in te zetten.

Aan de slag

Vragen & do good activiteiten

Liever een overzichtelijke lijst of kalender? Klik hier »

Meer informatie

1 op de 5 mensen krijgt een vorm van dementie. Dementie raakt ons allemaal. Daarom willen wij ons samen met jou inzetten voor een toekomst zonder dementie en mensen met dementie en hun naasten ondersteunen. Help je mee? Dat kan door een donatie te doen of door je tijd in te zetten.

Bekijk hier alle mogelijkheden om je in te zetten: https://www.alzheimer-nederland.nl/help-mee

Contactinformatie

Organisatie
Alzheimer Nederland
Vestigingsplaats
Amersfoort
Website
http://www.alzheimer-nederland.nl