Amarant

Adres
Bredaseweg 570
Vestigingsplaats
Tilburg
Telefoon
Toon telefoonnummer
Website
http://www.amarant.nl
Omschrijving

Amarant bestaat uit zo'n 3500 enthousiaste medewerkers, die in Midden- en West-Brabant op een betrokken en deskundige wijze diensten verlenen aan mensen met een beperking en hun omgeving.

Verdeeld over acht districten, dus ook bij u in de buurt, ondersteunen deze medewerkers meer dan 3000 mensen met een beperking bij het wonen, het werken en de vrijetijdsbesteding.

Daarnaast ondersteunen medewerkers van Amarant thuiswonende kinderen met een beperking en hun omgeving door het bieden van thuiszorg, gezinsondersteuning, schoolbegeleiding, buitenschoolse opvang, dagopvang, logeermogelijkheden en het bieden van crisisplaatsen.

Ouders, die zelf voor de huisvesting van hun kind zorgen, maar ook mensen met een beperking, die zelfstandig wonen, kunnen eveneens bij Amarant de ondersteuning krijgen die zij wensen.

De individuele zorgvragen van de cliënt en zijn of haar recht op het zelf invullen van het leven als volwaardig burger in de samenleving vormen voor de medewerkers de belangrijkste uitgangspunten.

De medewerkers, die de dagelijkse ondersteuning en dienstverlening aan de cliënten verzorgen worden ondersteund door orthopedagogen, psychologen, therapeuten en casemanagers.

Amarant is een algemene organisatie. Binnen de dienstverlening is voldoende ruimte voor elke levensovertuiging, waarbij de wensen en keuzes van de cliënt en zijn ouders / vertegenwoordiger het uitgangspunt vormen.

Afbeelding over Maatje gezocht
Oosterhout

Maatje gezocht

Amarant

Ik woon een tijdje in Oosterhout en wil graag meer contacten hebben. Ik ben een getrouwde man van 37 jaar. Ik zoek een maatje van rond ...

Afbeelding over Begeleiding gevraagd tijdens schoolvervoer
Etten-Leur

Begeleiding gevraagd tijdens schoolvervoer

Amarant

Ik ben opzoek naar een vrijwilliger die de autoritjes naar en van een speciaal onderwijs school in Breda wil begeleiden van een 6-jarig...

Afbeelding over Repareren achterband fiets
Oosterhout

Repareren achterband fiets

Amarant

De zoon van een cliënt heeft onlangs een tweedehandsfiets gekocht. De fiets blijkt helaas toch niet helemaal in orde. De achterb...

Logo van Amarant