Amarant

Adres
Bredaseweg 570
Vestigingsplaats
Tilburg
Telefoon
Toon telefoonnummer
Website
http://www.amarant.nl
Omschrijving

Amarant bestaat uit zo'n 3500 enthousiaste medewerkers, die in Midden- en West-Brabant op een betrokken en deskundige wijze diensten verlenen aan mensen met een beperking en hun omgeving.

Verdeeld over acht districten, dus ook bij u in de buurt, ondersteunen deze medewerkers meer dan 3000 mensen met een beperking bij het wonen, het werken en de vrijetijdsbesteding.

Daarnaast ondersteunen medewerkers van Amarant thuiswonende kinderen met een beperking en hun omgeving door het bieden van thuiszorg, gezinsondersteuning, schoolbegeleiding, buitenschoolse opvang, dagopvang, logeermogelijkheden en het bieden van crisisplaatsen.

Ouders, die zelf voor de huisvesting van hun kind zorgen, maar ook mensen met een beperking, die zelfstandig wonen, kunnen eveneens bij Amarant de ondersteuning krijgen die zij wensen.

De individuele zorgvragen van de cliënt en zijn of haar recht op het zelf invullen van het leven als volwaardig burger in de samenleving vormen voor de medewerkers de belangrijkste uitgangspunten.

De medewerkers, die de dagelijkse ondersteuning en dienstverlening aan de cliënten verzorgen worden ondersteund door orthopedagogen, psychologen, therapeuten en casemanagers.

Amarant is een algemene organisatie. Binnen de dienstverlening is voldoende ruimte voor elke levensovertuiging, waarbij de wensen en keuzes van de cliënt en zijn ouders / vertegenwoordiger het uitgangspunt vormen.

Omgeving Hulpvraag omschrijving Type dienst
Gilze (Gilze en Rijen) Tuintje bijhouden Tuin & natuur
Vrachelen (Oosterhout NB) Maatje gezocht Gezelschap
Bavel (Breda) Tuin onderhoud Klussen & techniek
Logo van Amarant