Buddies HandicapNL

Over ons

Wat leuk dat je kijkt op de pagina van [Buddies]. Wegens het overweldigende succes van het Knoop Gala hebben we op dit moment even een tijdelijke stop voor nieuwe vrijwilligers. We verwachten dat we vanaf het tweede kwartaal in 2021 weer aan de slag kunnen met nieuwe vrijwilligers. Dus nog even geduld alsjeblieft. Mocht je vragen hebben, kun je natuurlijk altijd contact opnemen met ons via: [email protected] of bekijk eens onze website www.handicap.nl/buddies.

Wat ook leuk is om te weten, [Buddies] gaat uitbreiden. Naast een vriendschapsprogramma voor jongeren met een licht verstandelijke beperking. Komt er ook een vriendschapsprogramma voor jongeren met een fysieke beperking.

Blijf ons volgen en houdt ons in de gaten voor alle (nieuwe) informatie!

Aan de slag
"iedereen moet mee kunnen doen"

Hulpvragen & do good activiteiten

Liever een overzichtelijke lijst of kalender? Klik hier »

Meer informatie

Vriendschap is een basisvoorwaarde van geluk. Buddies van HandicapNL vindt het belangrijk dat mensen met een licht verstandelijke beperking niet eenzaam zijn, daarom inspireert [Buddies] jongeren met én zonder beperking om het beste van zichzelf met elkaar te delen. De leukste momenten beleef je immers samen. Samen onderneem je allerlei leuke
activiteiten zoals wandelen, naar de bioscoop gaan, samen eten, sporten of winkelen. Uitgangspunt is duurzame en oprechte vriendschap op basis van gelijkwaardigheid.

Contactinformatie

Organisatie
Buddies HandicapNL
Adres
Singelpark 1
Vestigingsplaats
Odijk
Website
https://handicap.nl/buddies/
Telefoon
Toon telefoonnummer
E-mail
Toon e-mailadres