Direct naar de inhoud van deze pagina

CANIDREAM

Adres
Buinerveenstraat 37
Telefoon
Toon telefoonnummer
E-mail
Toon e-mailadres
Vestigingplaats
Den Haag
Website
http://www.canidream
Omschrijving
Welkom bij de CANIDREAM Foundation. De stichting die zich sinds 2016 inzet voor kwetsbare jongeren tussen 12 – 18 jaar in Delft via op maat gemaakte talentontwikkelingsprogramma’s. Onze programma’s zijn gebaseerd op de pijlers van de Leiderschapsmodule van de TU Delft, een module die in het Honours Programma aan topstudenten wordt verzorgd.

Als oud-bewoners van de Delftse wijk de Buitenhof kennen wij de jongeren, begrijpen we hun leefsituatie en spreken we hun taal. Dit maakt dat de jongeren zich makkelijker met ons vereenzelvigen en wij tegen minder weerstand bij hen aanlopen in vergelijking met andere instanties.Naar aanleiding van het programma Danny zoekt Problemen hebben wij besloten om krachten te bundelen en verschillende expertisen samen te laten komen om een verschil te maken in Delft.

We zijn sinds september 2016 gestart met inspiratiebijeenkomsten en sportactiviteiten om met de doelgroep en de partners kennis te maken en ons aanbod af te stemmen op de huidige behoefte.

Tot slot, waarom doen we dit? Ons antwoord is eenvoudig. Als kinderen uit Delft in de toekomst gevraagd wordt of ze weten wat hun dromen zijn, hopen wij dat ze het volgende kunnen antwoorden:

-“Jazeker, dat weet ik heel goed, want die heb ik ontdekt tijdens het CANIDREAM programma!”

en/of

“Jazeker, daar werk ik nu hard voor, want dat heb ik geleerd tijdens het CANIDREAM programma!”
Focus

CANIDREAM ontwikkelt en ontvouwt meerjarig preventieprogramma’s om jongeren tussen 12 – 18 jaar oud bij te staan in hun persoonlijke ontwikkeling. Zo bevorderen wij hun leefkwaliteit, zelfredzaamheid en zelfvertrouwen en helpen we voorkomen dat onze jongeren afglijden in de criminaliteit. In samenwerking met onze ketenpartners ligt onze focus op empowerment, waar talentherkenning én benutting van de jongeren centraal staan.
Verbinden Inspireren Ontwikkelen Ondernemen

Zodat we de successen met elkaar kunnen vieren
••••
Logo van CANIDREAM