Direct naar de inhoud van deze pagina

Dorcaswinkel Heemstede

Adres
Herenweg 101
Telefoon
Toon telefoonnummer
E-mail
Toon e-mailadres
Vestigingplaats
Heemstede
Website
http://www.dorcaswinkelheemstede.nl
Omschrijving
Dorcas kringloopwinkel Heemstede is een grote, gezellige winkel met veel leuke tweedehands artikelen van prima kwaliteit. De winkel zit op een mooie locatie in een historisch pand aan de Herenweg te Heemstede. De winkel is er niet alleen voor mensen met een smalle beurs, maar ook voor snuffelaars en verzamelaars die uit zijn op bijzondere koopjes en snuisterijen. We ontvangen heel veel mooie, nuttige en leuke spullen en de winkel wordt dan ook druk bezocht.

De volledige opbrengst van de winkel gaat naar het goede doel. Dorcas Heemstede financiert op deze manier water-, sanitatie- en scholingsprojecten in Tanzania. Daarnaast ondersteunen wij verschillende hulpbehoevende ouderen en studenten in Oost-Europa en Afrika.

Iedereen in de winkel werkt vrijwillig: bestuursleden, dagcoördinatoren en winkelvrijwilligers. We zijn in totaal met ruim 80 vrijwilligers, die zich ieder een dag of dagdeel per week voor de winkel inzetten.

Dorcas Heemstede is altijd wel op zoek naar nieuwe en enthousiaste vrijwilligers, voor bijvoorbeeld het sorteren van de spullen, het prijzen van artikelen, het inrichten van de winkel en het bedienen van de kassa. Ook zoeken we regelmatig mensen voor hulp op de elektra-afdeling, als chauffeur op onze bestelbus of voor administratieve en coördinerende werkzaamheden.
Logo van Dorcaswinkel Heemstede