Direct naar de inhoud van deze pagina

Holland Music Sessions

E-mail
Toon e-mailadres
Vestigingplaats
Alkmaar/Bergen
Website
http://www.tihms.com
Omschrijving
Holland Music Sessions
Passion for Classical Talents

Holland Music Sessions biedt een uniek, internationaal platform voor gepassioneerde (18 tot 25-jarige) toptalenten in piano, viool en cello met ambitie voor een carrière in de klassieke muziek.
Met een combinatie van hoogwaardige begeleiding in zowel lessen en masterclasses door internationale topmusici als volwaardige optredens en podiumervaring in bijzondere en voor klassieke muziek hoogwaardige locaties stimuleert Holland Music Sessions de ontwikkeling van klassiek talent.

Holland Music Sessions organiseert vier verschillende activiteiten: een jaarlijkse Summer Academy & Festival voor ruim 125 jonge talenten vanuit Bergen (Noord-Holland) waarvan de besten door het gehele jaar optreden in een inspirerende internationale concertserie New Masters on Tour. Voor oud deelnemers fungeert Holland Music Sessions als impresariaat en tenslotte verzorgt Holland Music Sessions educatie over klassieke muziek op middelbare scholen [in Noord-Holland].

[Holland Music Sessions wordt grotendeels geleid en mogelijk gemaakt door de inzet van vele vrijwilligers en is door de Nederlandse belastingdienst onder de naam stichting Holland Music Session & Festival aangemerkt als een culturele ANBI-stichting.]
Omgeving Hulpvraag omschrijving Type dienst
Bergen Coördinator PR-team Computer
Alkmaar Notulist bestuursvergaderingen Computer
Bergen Zorgen voor volle zalen voor jonge topmusici Marketing, communicatie & PR
Logo van Holland Music Sessions