Lumens

Adres
Beemdstraat 29
Vestigingsplaats
Eindhoven
Telefoon
Toon telefoonnummer
E-mail
Toon e-mailadres
Website
http://www.lumenswerkt.nl
Omschrijving
Soms gaat het even niet zo lekker. Dat is heel gewoon. Iedereen heeft dagelijks kleine of grote vragen: geldzorgen, onrust in de buurt, relatieproblemen, opvoeding, eenzaamheid en noem maar op. Soms lukt het gewoon even niet om hiervoor zelf een oplossing te vinden. Ook heel gewoon! En dus staan onze mensen van algemeen maatschappelijk werk ook gewoon voor je klaar om te luisteren en voor een steuntje in de rug.

Wat doet algemeen maatschappelijk werk?
Eerst ga je in gesprek om duidelijk te krijgen wat je vraag is. Daarna zoek je samen naar een antwoord. Wát je verteld, wordt natuurlijk niet doorverteld. Naast individuele ondersteuning kun je ook trainingen volgen en groepsgerichte ondersteuning krijgen. De begeleiding kan kort duren, soms zijn een paar gesprekken al genoeg. Maar als het nodig is werken we samen langdurig aan een oplossing.

Hiervoor kun je bij algemeen maatschappelijk werk van Lumens terecht:
- Relatieproblemen: thuis, met je buren of op het werk
- Omgaan met moeilijke gebeurtenissen: overlijden, ziekte, ontslag
- Moeite met emoties: onzekerheid, angst, boosheid
- Financiële moeilijkheden of problemen met instanties
- Missen van werk of hobby’s
- Opvoedingsvragen
- Eenzaamheid

Overige diensten
Binnen Lumens hebben we een groot aanbod van diensten die gespecialiseerd zijn in bepaalde vraagstukken. Denk aan schuldhulpverlening of pedagogische ondersteuning. Om jouw vragen zo snel en effectief mogelijk te beantwoorden werken we intensief samen met collega’s en partners. Jouw maatschappelijk werker verwijst je door als blijkt dat je ergens anders beter geholpen kunt worden.

Aanmelden is gratis
Deelname kost niks en je kunt je te allen tijde aanmelden voor een kennismakingsgesprek. Dit kan via de contactgegevens in het locatieoverzicht.
Profielfoto van Maatschappelijk Werkers

Maatschappelijk werk

Lumens

Heb jij behoefte aan psychosociale of praktische ondersteuning? Bijvoorbeeld omdat je: - vaak wakker ligt en piekert over probleme...

Profielfoto van Maatschappelijk Werkers

Maatschappelijk werk

Lumens

Heb jij behoefte aan psychosociale of praktische ondersteuning? Bijvoorbeeld omdat je: - vaak wakker ligt en piekert over probleme...

Logo van Lumens