Direct naar de inhoud van deze pagina

MaatschapWij

Adres
Kanaalweg 22b
Vestigingsplaats
Utrecht
Telefoon
Toon telefoonnummer
E-mail
Toon e-mailadres
Website
https://maatschapwij.nu/
Omschrijving
MaatschapWij is een inspiratieplatform voor een socialer en duurzamer Nederland. Het team van MaatschapWij zet change makers, actieve burgers, rebelse ambtenaren en betekenisvolle ondernemers in de spotlights. Om heel Nederland te laten zien dat je nooit te klein bent om impact te maken. Dat het wél kan. En dat het al gebeurt.
MaatschapWij heeft als missie om de transitie naar een sociale en duurzame toekomst van Nederland te versnellen. Ze ondersteunen de SDG doelen en gebruiken deze als leidraad om positieve en inspirerende verhalen te vinden, vangen en te verspreiden. Zo komen we samen elke dag dichter bij een duurzamer en socialer Nederland.
Omgeving Hulpvraag omschrijving Type dienst
Zuidwest (Utrecht), Aalsmeer, Centrum / Binnenstad (Alkmaar), Binnenstad (Almelo), Amstelveen, Borsele-Oost (Borsele), Breda Centrum (Breda), Diemen-Centrum (Diemen), Eersel, Etten-Leur, Waalre, Binnenstad / Centrum (Gouda), Hoofddorp (Haarlemmermeer), Oude stad (Haarlem), Binnenstad (Helmond), Hillegom, Horst (Horst aan de Maas), Beek en Donk (Laarbeek), Meppel, Spijkenisse Centrum (Nissewaard), Schagen, Slotjes (Oosterhout NB), Elst (Overbetuwe), Kruiningen (Reimerswaal), Centrum (Roosendaal), Veldhoven, Vianen, Rijen (Gilze en Rijen), Geldrop (Geldrop-Mierlo), Voorschoten, Vught, Monster (Westland), Oude Haven (Zaanstad), Centrum (Zwijndrecht) Wie wil jij in het zonnetje zetten op de dag van de vrijwilliger? Gezelschap
Logo van MaatschapWij