MEE West-Brabant

Adres
Langdonk 1
Vestigingsplaats
Roosendaal
Telefoon
Toon telefoonnummer
E-mail
Toon e-mailadres
Website
http://www.meewestbrabant.nl/
Omschrijving

Over MEE

MEE West-Brabant biedt onafhankelijke informatie, advies en ondersteuning aan mensen met een beperking en hun omgeving. Zodat iemand zich verder ontwikkelt en zo zelfstandig mogelijk in de samenleving kan meedoen. Wij ondersteunen in alle levensfasen en op alle levensgebieden, zoals werken en leren, samenleven en wonen, regelgeving en geldzaken. Meestal is onze begeleiding van korte duur, onder het motto: zo kort mogelijk, zo lang als nodig. 

MEE staat naast de cliënt en werkt als een partner met de cliënt samen. Dit doen we op een praktische, deskundige en respectvolle manier. Daarbij richten we ons op de mogelijkheden en niet alleen op de beperkingen. De cliënt houdt regie over zijn eigen leven en maakt zoveel mogelijk zijn of haar eigen keuzes. 
Onze hulp is laagdrempelig, gratis en zonder indicatie. We laten pas los als we een passende ondersteuning gevonden hebben.

Maatschappelijke taken
MEE vervult naast individuele taken, ook maatschappelijke taken die gericht zijn om de drempels voor mensen met een beperking in de samenleving te verlagen. Dit doen wij door middel van voorlichting, signalering, kennisuitwisseling en samenwerking.

MEE altijd dichtbij
MEE West-Brabant heeft vestigingen en steunpunten verspreid over de hele regio en werkt samen met lokale en regionale partners zoals gemeenten, zorg- en welzijnsorganisaties, onderwijsinstellingen en cliënten- en patiëntenorganisaties. Zo is MEE altijd dichtbij.

Wilt u een vraag stellen?
Bel 076 522 30 90 of mail [email protected].

Omgeving Hulpvraag omschrijving Type dienst
Rijen (Gilze en Rijen) Reismaatje voor MEE op Weg Vervoer
Rijen (Gilze en Rijen) Reismaatje voor MEE op Weg Vervoer
Logo van MEE West-Brabant