MeerWaarde welzijn

Adres
Dokter Van Dorstenstraat 1
Vestigingsplaats
Hoofddorp
Telefoon
Toon telefoonnummer
E-mail
Toon e-mailadres
Website
http://www.meerwaarde.nl
Omschrijving
MeerWaarde is de welzijnsorganisatie in Haarlemmermeer die het fundament in de 0e lijn verstevigt en problemen in de 1e lijn ontzorgt en normaliseert. Dit doen de sociaal werkers van MeerWaarde, voor jeugd en volwassenen, door het versterken van sociale netwerken, het stimuleren van inwoners om maatschappelijk actief te zijn, het faciliteren van initiatieven van inwoners, het voorkomen van problemen of er vroegtijdig bij zijn om erger te voorkomen. MeerWaarde werkt hierbij nauw samen met lokale en regionale (maatschappelijke) organisaties en met de gemeente Haarlemmermeer.
Met als doel: vergroten van zelfredzaamheid zodat uiteindelijk iedereen in staat is om voor zichzelf te zorgen.

Wij helpen mensen op weg bij problemen op het gebied van financiën, werk, studie, opvoeden of relaties en zoeken samen naar oplossingen. We ondersteunen mensen die dat nodig hebben om hun eigen kracht te ontwikkelen en versterken. Die ondersteuning organiseren we – vaak samen met lokale organisaties of vrijwilligers – zo dichtbij en laagdrempelig mogelijk. Maar met de meeste mensen gaat het goed. Hen stimuleren we om – samen met ons – mensen in kwetsbare situaties te helpen en zich maatschappelijk in te zetten. Elk gebied heeft een toegewijd team professionals van MeerWaarde. Ze kennen de wijk en weten wat er speelt. Bij MeerWaarde werken we aan een droom: iedereen is in staat om voor zichzelf te zorgen en alle kinderen groeien gelukkig en optimaal op in een veilig en warm gezin van een of meer ouders, in een vreedzame omgeving met andere kinderen en volwassenen, in een inspirerende buurt.
Profielfoto van Aukje

Samen fietsen

MeerWaarde welzijn

Een meneer woonachtig in Toolenburg Hoofddorp, vind het heerlijk om een rondje te fietsen. Hij vind het leuk om samen te fietsen en een...

Organisatie logo MeerWaarde welzijn