MS Vereniging Haarlem

Adres
Egelantierlaan 29
Vestigingsplaats
Haarlem
Telefoon
Toon telefoonnummer
E-mail
Toon e-mailadres
Website
http://www.msvnhaarlem.nl
Omschrijving
De Regio Haarlem maakt deel uit van de landelijke MS Vereniging Nederland. De werkgroep Regio Noord Holland telt ruim 650 leden en is één van de 22 werkgroepen van de MS Vereniging Nederland. De leden van onze regio wonen onder andere in de volgende plaatsen: Aerdenhout, Assendelft, Badhoevedorp, Bennebroek, Bloemendaal, Haarlem, Heemskerk, Heemstede, Hoofddorp, IJmuiden, Nieuw Vennep, Santpoort-Noord, Santpoort-Zuid, Velsen-Zuid, Velserbroek, Vijfhuizen, Zandvoort en Zwaanshoek, alsmede alles ten noorden van het Noordzeekanaal met uitzondering van Amsterdam.
De werkgroep Regio Noord Holland bestaat uit een bestuur met een regiocoördinator, een secretaris, een penningmeester en twee gewone bestuursleden. Verder zijn er een beperkt aantal leden die het bestuur bijstaan bij het organiseren van allerlei activiteiten.
Omgeving Hulpvraag omschrijving Type dienst
Hoofddorp (Haarlemmermeer), Velserbroek (Velsen), Duinwijk (Haarlem), Almere, Stadshart (Heerhugowaard), Langedijk Regiocoördinator/voorzitter regio Noord-Holland Bestuur & strategie
Logo van MS Vereniging Haarlem