Direct naar de inhoud van deze pagina

Pameijer

Adres
Crooswijksesingel 66
Telefoon
Toon telefoonnummer
E-mail
Toon e-mailadres
Vestigingplaats
Rotterdam
Website
http://pameijer.nl
Omschrijving
Deelnemen aan de samenleving kan voor mensen lastig zijn, bijvoorbeeld door psychische problemen of een (licht) verstandelijke beperking. Pameijer kan hier op alle levensterreinen passende ondersteuning bij bieden. Of het gaat om wonen, werken, opvoeden of sociale contacten; wij ondersteunen mensen op een manier die hen verder helpt.

Eigen kracht
We doen dit in de eerste plaats door uit te gaan van ieders eigen krachten en talenten. Wat kunnen mensen zelf en hoe kunnen wij hen daar een stap verder in brengen? Op deze manier bereiken mensen dat zij zelf meer grip op hun leven krijgen, sterker in het leven komen te staan, niet méér maar juist minder afhankelijk van anderen worden.

In en met de samenleving
Daarnaast betrekken we ook zoveel mogelijk het eigen netwerk van mensen - familie, vrienden en bekenden - bij de ondersteuning en sluiten we aan bij initiatieven in de lokale omgeving, de eigen wijk. Een inclusieve samenleving, waarin iedereen ertoe doet, begint in de eigen omgeving.
Omgeving Hulpaanbod omschrijving Type dienst Type dienstverlening
Groenewoud (Nissewaard) Maatjesproject Pameijer Gezelschap, Sporten, Erop uit, Creatief & muziek Vrijwillige dienstverlening
Logo van Pameijer