Direct naar de inhoud van deze pagina

Pieter van Foreest

Adres
Broerhuisstraat 34
Telefoon
Toon telefoonnummer
Fax
Toon faxnummer
E-mail
Toon e-mailadres
Vestigingplaats
Delft
Website
http://www.pietervanforeest.nl
Omschrijving

 

Pieter van Foreest, dé zorgpartner dichtbij

Pieter van Foreest biedt een breed, flexibel pakket aan services en diensten voor ouderen op het gebied van wonen, zorg, behandeling en welzijn in de regio Delft, Midden-Delfland, Pijnacker-Nootdorp, Westland, Lansingerland, Den Haag (Ypenburg en Leidschenveen), Zoetermeer en Rijswijk. De organisatie telt 25 locaties, biedt Zorg Thuis, Hulp bij het Huishouden en diverse Services en Diensten. Er werken 3400 medewerkers bij Pieter van Foreest en we mogen rekenen op de ondersteuning van zo’n 2400 vrijwilligers.

Alles naar Wens?

Zorg, hulp en advies bieden, afgestemd op uw persoonlijke situatie. Dat is ons uitgangspunt. Daarbij willen we u helpen om de kwaliteit van leven te behouden. We ondersteunen u, zodat u zo lang mogelijk zelfstandig uw eigen leven kunt leiden op de manier die u wenst. Of u nu ‘op leeftijd’ bent of wat jonger, we staan u graag met raad en daad terzijde. We hebben daarvoor de kennis, ervaring én de mensen. Bij Pieter van Foreest staan uw wensen en behoeften centraal. In Pieter van Foreest treft u een ‘partner’ op wie u kunt vertrouwen, die u helpt met aandacht en respect.

Aan de slag als vrijwilliger bij Pieter van Foreest

Pieter van Foreest kan altijd vrijwillige handen gebruiken. Een uitstapje, een gezellig praatje, helpen bij de maaltijd, een wandeling, noem maar op. De senioren in onze woonzorgcentra, verpleeghuizen en onze thuiswonende cliënten zijn er blij mee. Heb je de tijd en zin om de handen uit de mouwen te steken en wil je op deze manier je steentje bijdragen aan en voor de ouderen? Dan horen wij dit graag. Match nu via www.zorgvoorelkaar.com of kijk op onze website www.pietervanforeest.nl. Vrijwilligerswerk is niet aan leeftijd gebonden. Jong en oud is welkom. Wat we wel vragen is affiniteit met ouderen, enthousiasme, gezelligheid en goede sociale vaardigheden. En soms ook het nodige geduld.

Meer informatie?

www.pietervanforeest.nl

Omgeving Hulpvraag omschrijving Type dienst
Ter Heijde Vrijwilliger koffie en thee schenken Maaltijden & koken
Monster Hulp bij de avondmaaltijd Maaltijden & koken
's-Gravenzande Pianostemmer gezocht Klussen & techniek
's-Gravenzande Bezoek gezocht Gezelschap
's-Gravenzande Fotograaf gezocht Klussen & techniek
De Lier Opzoek naar deurwachter Gastvrouw / -heer
Delft Vrijwilliger gezocht om te schaken met oudere Gezelschap
Delft Vrijwilligers gezocht voor activiteiten in het restaurant (Persoonlijke) verzorging
Wateringen Gastheer/gastvrouw - onsteuning bij het ontbijt & koffiemoment Gastvrouw / -heer
Pijnacker Vrijwilliger voor vervangende mantelzorg Maatjes
Vorige 1 2 3
Logo van Pieter van Foreest