Pieter van Foreest

Adres
Broerhuisstraat 34
Vestigingsplaats
Delft
Telefoon
Toon telefoonnummer
Fax
Toon faxnummer
E-mail
Toon e-mailadres
Website
http://www.pietervanforeest.nl
Omschrijving

 

Pieter van Foreest, dé zorgpartner dichtbij

Pieter van Foreest biedt een breed, flexibel pakket aan services en diensten voor ouderen op het gebied van wonen, zorg, behandeling en welzijn in de regio Delft, Midden-Delfland, Pijnacker-Nootdorp, Westland, Lansingerland, Den Haag (Ypenburg en Leidschenveen), Zoetermeer en Rijswijk. De organisatie telt 25 locaties, biedt Zorg Thuis, Hulp bij het Huishouden en diverse Services en Diensten. Er werken 3400 medewerkers bij Pieter van Foreest en we mogen rekenen op de ondersteuning van zo’n 2400 vrijwilligers.

Alles naar Wens?

Zorg, hulp en advies bieden, afgestemd op uw persoonlijke situatie. Dat is ons uitgangspunt. Daarbij willen we u helpen om de kwaliteit van leven te behouden. We ondersteunen u, zodat u zo lang mogelijk zelfstandig uw eigen leven kunt leiden op de manier die u wenst. Of u nu ‘op leeftijd’ bent of wat jonger, we staan u graag met raad en daad terzijde. We hebben daarvoor de kennis, ervaring én de mensen. Bij Pieter van Foreest staan uw wensen en behoeften centraal. In Pieter van Foreest treft u een ‘partner’ op wie u kunt vertrouwen, die u helpt met aandacht en respect.

Aan de slag als vrijwilliger bij Pieter van Foreest

Pieter van Foreest kan altijd vrijwillige handen gebruiken. Een uitstapje, een gezellig praatje, helpen bij de maaltijd, een wandeling, noem maar op. De senioren in onze woonzorgcentra, verpleeghuizen en onze thuiswonende cliënten zijn er blij mee. Heb je de tijd en zin om de handen uit de mouwen te steken en wil je op deze manier je steentje bijdragen aan en voor de ouderen? Dan horen wij dit graag. Match nu via www.zorgvoorelkaar.com of kijk op onze website www.pietervanforeest.nl. Vrijwilligerswerk is niet aan leeftijd gebonden. Jong en oud is welkom. Wat we wel vragen is affiniteit met ouderen, enthousiasme, gezelligheid en goede sociale vaardigheden. En soms ook het nodige geduld.

Meer informatie?

www.pietervanforeest.nl

Omgeving Hulpvraag omschrijving Type dienst
Wateringen (Westland) Vrijwilliger Verhalenverteller Taal & lezen
Wateringen (Westland) Vrijwilliger spelmaatje Activiteitenbegeleiding
Wateringen (Westland) Vrijwilliger met huisdieren Maatjes & buddy's
Wateringen (Westland) Vrijwilliger handwerken Activiteitenbegeleiding
Wateringen (Westland) Vrijwilliger Beweegmaatje Sporten
Wateringen (Westland) Gezellig naar de markt met bewoners Gezelschap
Maasland (Midden-Delfland) Kookvrijwilliger Maaltijden & koken
Binnenstad (Delft) Ondersteuning huiskamer Activiteitenbegeleiding
Naaldwijk (Westland) Vrijwilliger koken Maaltijden & koken
Buitenhof (Delft) Wandel vrijwilliger Erop uit
Vorige 1 2
Logo van Pieter van Foreest