Regenboog Alliantie Gouda

Vestigingsplaats
Gouda
E-mail
Toon e-mailadres
Website
http://regenboogalliantie.nl
Omschrijving
De Regenboog Alliantie Gouda is dé belangenbehartiger voor Goudse Lesbiennes, Homoseksuelen, Biseksuelen, Transgenders en Intersekse personen (LHBTI).

Wij streven naar een diverse en inclusieve samenleving die werk maakt van gelijkheid en emancipatie. Wij komen op voor de rechten en de veiligheid van LHBTI's in Gouda.
Wij bieden informatie, advies en voorlichting, faciliteren ontmoeting. Wij willen dat mensen zich tot hun volle potentieel kunnen ontwikkelen, ongeacht hun seksuele oriëntatie, genderidentiteit of -expressie en geslachtskenmerken.

Gouda staat bekend als tolerante en diverse stad. En sinds het Roze Jaar 2018 is Gouda Regenboogstad. Wij werken nauw samen met de gemeente, het COC en doelverwante organisaties in Gouda en omstreken. Wij staan open voor alle organisaties die vanuit eigenheid of werkveld te maken hebben met LHBTI's en daarover vragen hebben en/of willen samenwerken.
Omgeving Hulpvraag omschrijving Type dienst
Binnenstad / Centrum (Gouda), De Korte Akkeren (Gouda), Bloemendaal (Gouda), Noord (Gouda), Kort Haarlem (Gouda), Goverwelle (Gouda), Stolwijkersluis (Gouda), Oostpolder in Schieland (Gouda) Voorzitter Regenboog Alliantie Bestuur & strategie
Logo van Regenboog Alliantie Gouda