RTV Gouwestad

Adres
Lange Groenedaal 48
Vestigingsplaats
Gouda
Telefoon
Toon telefoonnummer
E-mail
Toon e-mailadres
Website
http://www.gouwestad.nl
Omschrijving
RTV Gouwestad is al ruim 40 jaar de lokale omroep van Gouda. RTV Gouwestad zorgt op vier verschillende manieren voor nieuws en wetenswaardigheden die te maken hebben met onze mooie stad Gouda. Dat doen we via radio, TV, Tekst-tv en website: www.gouwestad.nl.
Bij RTV Gouwestad werken veel vrijwilligers, met verschillende achtergronden en talenten. Als je betrokken wilt zijn bij wat er in Gouda gebeurt dan kun je bij ons aan de slag.
Bij de radio zoeken we naar mensen die reportages willen maken, nieuws willen verzamelen, een radioprogramma kunnen samenstellen en/of presenteren. Veel vrijwilligers werken er al jaren. Die ervaring willen we graag inzetten om nieuwe vrijwilligers wegwijs te maken. En…. we zoeken (jonge) mensen, die op het gebied van social media onze groep kunnen versterken. Voor jongeren is er sowieso ruimte om een programma te maken. We beschikken over mooie ruime studio’s en een echte tv-studio, die voor zowel tv als radio gebruikt wordt.
Gouwestad TV werkt met cameramensen, geluids- en lichtmedewerkers, presentatoren en redactieleden. Daar zijn enthousiaste nieuwe medewerkers ook van harte welkom.
Afbeelding over Cameramensen
Gouda

Cameramensen

RTV Gouwestad

Wij zoeken cameramensen voor het opnemen van nieuwsitems en voornamelijk overdag Enige kennis van en ervaring met het gebruik van e...

Afbeelding over Redacteur
Gouda

Redacteur

RTV Gouwestad

een redacteur is op zoek naar nieuwswaardige gebeurtenissen in Gouda. Via o.a. de lokale nieuwsmedia, internetberichten, sociale med...

Organisatie logo RTV Gouwestad