Samen 010

Over Ons

Welkom bij Samen 010! Wij zijn een organisatie in de regio Rotterdam met allerlei vrijwilligersprojecten rondom zorg, armoede en sociaal isolement. Is dat echt iets voor jou? Kijk dan snel tussen onze vacatures of er iets voor je bij zit. Als je meer wilt weten kun je ons bellen: (010) 466 67 22, of mailen: [email protected]

Vrijwilligerswerk doen bij Samen 010 kan op verschillende manieren: flexibel of juist op een vast moment, eenmalig of in een ‘vast’ traject; de keuze is aan jou.

Wij vinden het belangrijk dat vrijwilligers hun werk goed kunnen doen. We geven daarom training en ondersteuning in de vorm van intervisie, gesprekken en korte opleidingen voor de vrijwilliger. Dit maakt het werk voor de vrijwilliger leuker en verbetert de kwaliteit.

Vrijwilliger zijn is dankbaar werk en vrijwillige inzet is ontzettend hard nodig. Als vrijwilliger geef je tijd en aandacht aan een ander, maar je krijgt er ook veel voor terug. Dus wil je iets doen voor een ander en er zelf ook iets van leren? Spreken onze projecten je aan? Dan ben je van harte welkom als vrijwilliger bij Samen 010!

Aan de slag
"“Iets doen voor anderen is gewoon leuk”"

Hulpvragen & do good activiteiten

Liever een overzichtelijke lijst of kalender? Klik hier »

Meer informatie

Samen 010 zoekt met dienstbaarheid, respect en gelijkwaardigheid verbinding in de Rotterdamse samenleving. Wij volgen de maatschappelijke ontwikkelingen kritisch, werken samen met medestanders in het Rotterdamse en zijn daarin betrouwbaar. Naastenliefde en recht doen, vormen het fundament om op te komen voor hen die niet voor zichzelf kunnen opkomen. Wij spannen ons in voor een humane en rechtvaardige samenleving.

Contact

Organisatie
Samen 010
Adres
Hang 7
Vestigingsplaats
Rotterdam
Website
http://www.samen010.nl
Telefoon
Toon telefoonnummer
E-mail
Toon e-mailadres