SDW Zorg

Vestigingsplaats
Roosendaal
Telefoon
Toon telefoonnummer
E-mail
Toon e-mailadres
Website
http://www.sdwzorg.nl/
Omschrijving

SDW begeleidt, ondersteunt en behandelt mensen met een verstandelijke beperking. Circa 800 betrokken en gekwalificeerde medewerkers en ruim 360 enthousiaste vrijwilligers zetten zich dagelijks in voor een Goed Leven voor ongeveer 1200 cliënten. Naast ruim vijftig woon- en dagbestedingslocaties midden in de samenleving biedt SDW ook ondersteuning thuis en in het onderwijs aan cliënten en hun netwerk.

Samen Goed Leven
Mensen met een verstandelijke beperking moeten net als iedereen kunnen leven, leren, werken en wonen zoals zij dat willen. Zij mogen zijn wie ze zijn. SDW gaat daarbij uit van de mogelijkheden en eigen kracht van de cliënt. Om zo zelfstandig mogelijk mee te kunnen doen in de samenleving, heeft de cliënt begeleiding of ondersteuning nodig. Daarvoor werkt SDW samen met het persoonlijke netwerk van de cliënt en de reguliere voorzieningen in de maatschappij. Samen bereiken we dat de cliënt zijn leven als een Goed Leven ervaart.

Regie over eigen leven
Cliënten voeren bij SDW zelf de regie over hun eigen leven. Zij maken eigen keuzes en willen net als iedereen gewaardeerd worden om wie ze zijn en een bijdrage leveren aan de samenleving. Wij respecteren hun opvattingen, gevoelens en voorkeuren. Door goed te luisteren en zo flexibel mogelijk in te spelen op vragen en wensen streven wij naar optimale zorgverlening. 

Profielfoto van Maaike

dierenverzorging

SDW Zorg

Voor een van de kandidaten die ik als loopbaanbegeleider vanuit SDW begeleid ben ik op zoek naar een vrijwilligersbaan, bij voorkeur in...

Logo van SDW Zorg