Direct naar de inhoud van deze pagina

SDW Zorg

Telefoon
Toon telefoonnummer
E-mail
Toon e-mailadres
Vestigingplaats
Roosendaal
Website
http://www.sdwzorg.nl/
Omschrijving

SDW begeleidt, ondersteunt en behandelt mensen met een verstandelijke beperking. Circa 800 betrokken en gekwalificeerde medewerkers en ruim 360 enthousiaste vrijwilligers zetten zich dagelijks in voor een Goed Leven voor ongeveer 1200 cliĆ«nten. Naast ruim vijftig woon- en dagbestedingslocaties midden in de samenleving biedt SDW ook ondersteuning thuis en in het onderwijs aan cliënten en hun netwerk.

Samen Goed Leven
Mensen met een verstandelijke beperking moeten net als iedereen kunnen leven, leren, werken en wonen zoals zij dat willen. Zij mogen zijn wie ze zijn. SDW gaat daarbij uit van de mogelijkheden en eigen kracht van de cliënt. Om zo zelfstandig mogelijk mee te kunnen doen in de samenleving, heeft de cliënt begeleiding of ondersteuning nodig. Daarvoor werkt SDW samen met het persoonlijke netwerk van de cliënt en de reguliere voorzieningen in de maatschappij. Samen bereiken we dat de cliënt zijn leven als een Goed Leven ervaart.

Regie over eigen leven
Cliënten voeren bij SDW zelf de regie over hun eigen leven. Zij maken eigen keuzes en willen net als iedereen gewaardeerd worden om wie ze zijn en een bijdrage leveren aan de samenleving. Wij respecteren hun opvattingen, gevoelens en voorkeuren. Door goed te luisteren en zo flexibel mogelijk in te spelen op vragen en wensen streven wij naar optimale zorgverlening. 

Omgeving Hulpvraag omschrijving Type dienst
Wouw (Roosendaal) Gezocht maatje voor jonge dame met een verstandelijke beperking Activiteitenbegeleiding
Groot Kroeven (Roosendaal) Gezocht wandelmaatje Erop uit
Bergen op Zoom Zullen we samen iets gaan ondernemen? Gezelschap
Bergen op Zoom Sportief maatje gezocht !! Sporten
West (Roosendaal) Zwemmaatje gezocht ! (Persoonlijke) verzorging
Langdonk (Roosendaal) Hou je van fietsen? Doe het samen Activiteitenbegeleiding
Steenbergen Een spel, knutselen of juist bakken? Ik wil dit graag samen doen met een vrijwilligster! Gezelschap
Langdonk (Roosendaal) Wandel of fietsmaatje gezocht Gezelschap
Hoogerheide en Woensdrecht (Woensdrecht) Samen op pad met een rustige gezellige mevrouw met een verstandelijke beperking Gezelschap
Langdonk (Roosendaal) Wandelen of activiteit doen dmv het prikkelen van de zintuigen met een client met een verstandelijke beperking Gezelschap
Vorige 1 2 3 4
Logo van SDW Zorg