Direct naar de inhoud van deze pagina

Sophia Revalidatie

Adres
vrederustlaan 180
Telefoon
Toon telefoonnummer
E-mail
Toon e-mailadres
Vestigingplaats
Delft/ Den Haag
Website
http://www.sophiarevalidatie.nl/
Omschrijving
Informatie over de organisatie:
Sophia Revalidatie ligt aan de rand van Den Haag tegen het Westland aan. We hebben patiënten uit de regio, zoals bijv. het Westland, Midden Delfland en uit Den Haag zelf.

Wij zijn een revalidatiecentrum met 5 locaties. Wij zetten ons graag voor kinderen, jongeren en volwassenen die medische specialistische zorg nodig hebben. Dit kan zijn door de gevolgen van ziekte, ongeval of een aangeboren aandoening.

Het revalidatieproces Patiënten komen in contact met de revalidatiegeneeskunde door verwijzing via de huisarts of een medisch specialist. Zij hebben last van kort bestaande of langer durende gevolgen van een ziekte of aandoening. Hierbij is de verwachting dat deze gevolgen hebben voor hun functioneren thuis en in de maatschappij. Het betreft ziekten of aandoeningen die plotseling ontstaan zijn, zoals een CVA (Cerebraal Vasculair Accident), amputatie, gevolgen van ongevallen zoals hersenbeschadiging en dwarslaesie, maar ook chronische ziekten, zoals reuma en multiple sclerose. De revalidatiegeneeskunde werkt met de medische diagnose van patiënten, maar richt zich in de zorg voornamelijk op de gevolgen voor de patiënt van die ziekte of aandoening

U krijgt reiskosten vergoeding (0,19 ct per km) en u bent verzekerd in de uren dat u werkt. Er wordt 1 keer per jaar een gezellig samen zijn georganiseerd voor de vrijwilligers. We hebben 2 keer per jaar een overleg, en wanneer nodig wordt u een scholing aan geboden. De groep vrijwilligers groeit nog steeds en is heel enthousiast. Heeft u interesse dan bent u van harte uit genodigd om eens kennis te komen maken met Sophia. Er wordt met u een afspraak gemaakt en dan kunnen we kunnen we met u bekijken wat de mogelijkheden zijn.

Op dit moment hebben wij 100 enthousiaste vrijwilligers.
Omgeving Hulpvraag omschrijving Type dienst
Den Haag, Wateringen, Delft, Zoetermeer, Gouda Ass. Schoonmaker facilitaire dienst Basalt Revalidatie Huishoudelijk
Gouda Vrijwilliger Therapeutische peutercrêche Basalt revalidatie Activiteitenbegeleiding
Den Haag Vrijwilliger huiskamer verpleegafdeling Mantelzorg ondersteuning
Wateringen, Delft Vrijwilliger schoenenspreekuur Mantelzorg ondersteuning
Den Haag, Wateringen Vrijwilligers zwembad voor Basalt Revalidatie Den Haag Mantelzorg ondersteuning
Wateringen, Den Haag, Delft Gastvrouw/heer verpleegafdelingen Basalt Revalidatie Den Haag/ Delft Mantelzorg ondersteuning
Den Haag, Wateringen Transfer vrijwilliger voor kinderen met een lichamelijke en of meervoudige beperking Vervoer
Logo van Sophia Revalidatie