stichting Vitalis

Telefoon
Toon telefoonnummer
E-mail
Toon e-mailadres
Website
http://www.Vitalismaatjes.nl
Omschrijving
Veel kinderen in onze samenleving groeien op in een omgeving waar niet alles op rolletjes loopt. Door te weinig persoonlijke aandacht komt het voor dat kinderen zich terugtrekken of ongewenst gedrag ontwikkelen. Hun onbezorgde jeugd is in het gedrang. Daarom verdienen kwetsbare kinderen in de leeftijd van 5 tot 18 jaar onze steun. Ook om te voorkomen dat ze bijvoorbeeld in de jeugdhulpverlening verzeild raken.

Wat doet een Vitalismaatje?
Als maatje kun je de persoonlijke steun en extra aandacht geven die deze kinderen thuis missen. Gewoon door er met hem of haar een ochtend of middag tussenuit te gaan... naar het strand, lekker pizza bakken, voetballen of door gezellig een bioscoopje te pakken! Je zorgt er kortom voor dat een kind weer even echt kind kan zijn en onbezorgd kan spelen en genieten in een andere omgeving. Vitalismaatjes maken daarmee echt hét verschil.

Kan ik maatje worden?
Of je nu buschauffeur, office manager of ICT-er bent, als je jouw hart op de juiste plaats hebt, een kind positief kan beïnvloeden en één jaar een dagdeel per week beschikbaar hebt om zelf ook weer een beetje kind te zijn, dan is Vitalis vast iets voor jou. Wil je liever eens in de twee weken met een klein maatje op stap, dan kan dat ook, dan koppelen we je voor anderhalf jaar.

Vitalis biedt ondersteuning en coaching
Na aanmelding volgt een toelatingsgesprek en daarna een praktische training. Na een zorgvuldige voorbereiding ben je klaar om gekoppeld te worden. Onze casemanagers zijn jouw coach, steun en toeverlaat en staan je met raad en daad terzijde. Maandelijks zijn er intervisieavonden waar je onder leiding van de casemanagers ervaringen uitwisselt met andere maatjes.

Wil je meer weten? Kijk op onze website of bel ons! Wij vertellen je graag meer.
www.vitalismaatjes.nl
06-48053078
Profielfoto van Marisca

Lieve 11 jarige zoekt een maatje!

stichting Vitalis

Soms draagt het ene kind een iets groter rugzakje mee dan de ander. Dat neemt niet weg dat de behoefte even groot is. Voor een leu...

Profielfoto van Marisca

Maatje voor een kind (5-18)

stichting Vitalis

Maatjesproject voor kinderen en jongeren (5-18 jaar) #Vitalis Als maatje bij Vitalis word je gekoppeld aan een kind of een jongere...

Organisatie logo stichting Vitalis