Stichting Weekje Weg

Adres
t Frusselt 30
Vestigingsplaats
Vierhouten
Telefoon
Toon telefoonnummer
E-mail
Toon e-mailadres
Website
http://www.stichtingweekjeweg.nl
Omschrijving
Vakantie voor iedereen!

Steeds meer jonge gezinnen leven in armoede, waardoor sociale uitsluiting en beperking van participatie en zelfredzaamheid op de loer liggen. De kinderen van deze gezinnen zien elk jaar hun vriendjes op zomervakantie gaan, terwijl zij zelf thuis blijven. Zes weken lang thuis, want vaak is er ook geen geld voor zwembad of ander uitstapje. En als ze terugkomen op school dan zijn zij diegenen zonder mooi vakantieverhaal. Gelukkig kunnen wij deze gezinnen, mede dankzij de steun van deelnemende gemeentes, fondsen en donateurs, toch laten genieten van een echte vakantie in de zomer!
Stichting Weekje Weg zet zich al ruim 35 jaar met haar team van meer dan 60 vrijwilligers in om jaarlijks voor ongeveer 300 (eenouder)gezinnen een vakantieweek mogelijk te maken. Gemiddeld genieten op deze manier 1000 volwassenen en kinderen van een onbezorgde, volledig verzorgde vakantieweek in de zomermaanden. Ook voor VluchtelingenWerk Nederland verzorgen wij gezinsvakanties.

We zoeken vrijwilligers die vanuit hun intrinsieke motivatie en positieve instelling de vakantieweken tot een succes willen brengen!
Omgeving Hulpvraag omschrijving Type dienst
Assen, Kloosterveen (Assen) Wil jij gezinnen blij maken met een vakantie? Administratie
Logo van Stichting Weekje Weg