Surplus de Zeven Schakels

Adres
Kasteelweg 1
Vestigingsplaats
Breda
Telefoon
Toon telefoonnummer
Fax
Toon faxnummer
E-mail
Toon e-mailadres
Website
http://www.surpluszorg.nl
Omschrijving
Surplus staat voor meerwaarde. Voor extra. Wij willen de verwachtingen van onze klanten overtreffen. Door afstemming en integratie van onze dienst verlening op het brede terrein van welzijn, zorg, comfort en wonen. Door deskundigheid van medewerkers. Door samenwerking met belangrijke relaties. Dichtbij, persoonlijk, actief.

Surplus staat daarnaast voor innovatie in dienst verlening, focus op kwaliteit, persoonlijke aandacht voor klanten en oprechte betrokkenheid van medewerkers. Met één doel: meer dan tevreden klanten. Die actief zijn. Daarop baseren wij onze ambities. Altijd.
De meerwaarde van Surplus zit in ons complete aanbod onder één paraplu. Dat maakt ons onvergelijkbaar in Brabant. Niet alle onderdelen zijn uniek, maar ze versterken elkaar. Ze laten ons verbindingen realiseren.

•Tussen klanten.


•Tussen bewoners en hun omgeving.


•Tussen burgers en gemeenten.


Daarbij focussen wij op ontmoeting en ontspanning, participatie en integratie, leefbaarheid en veiligheid. Eén Surplus. Surplus richt zich op jong en oud. Op mensen in elke levensfase. Wij benaderen onze klanten vanuit één visie, zodat ze ons echt beleven als één organisatie. Als Surplus. Onze medewerkers leren van elkaar. We delen kennis, we verbeteren en gaan verder met integreren, met mixen. Door samen te werken, door klanten te attenderen op andere diensten van Surplus, door samen nieuwe ideeën te ontwikkelen. Daarmee creëren we meerwaarde voor onze collega’s, klant of relatie, maar ook voor de hele organisatie. Binnen Surplus zijn kansen voor brede samenwerking. Tussen wonen en zorg, welzijn en comfort. We stimuleren onszelf om de klant uitstekend van dienst te zijn. We prikkelen klanten te blijven doen waarin ze goed zijn. We faciliteren ontmoetingen. We halen jongeren, volwassenen en ouderen uit hun isolement.
Omgeving Hulpvraag omschrijving Type dienst
Zevenbergen (Moerdijk) 'Koffie Poule' Gastvrouw / -heer
Zevenbergen (Moerdijk) 'Samen aan de slag met de braintrainer' Activiteitenbegeleiding
Zevenbergen (Moerdijk) 'Gezocht; vrijwilligers die de brasserie tijdens de avond maaltijd willen ondersteunen' Maaltijden & koken
Zevenbergen (Moerdijk) 'Bakken uit grootmoeders tijd' Maaltijden & koken
Zevenbergen (Moerdijk) Koffie Poule Gastvrouw / -heer
Zevenbergen (Moerdijk) 'Vrijwilliger voor bibliotheek aan huis gezocht!' Activiteitenbegeleiding
Zevenbergen (Moerdijk) 'Duo voor menu Surplus gezocht route Zevenbergen en Breda' Maaltijden & koken
Zevenbergen (Moerdijk) 'Buddy voor een praatje of een uitje' Gezelschap
Zevenbergen (Moerdijk) 'Gastkok gezocht' Maaltijden & koken
Zevenbergen (Moerdijk) 'Bezoekersregisseur' Gastvrouw / -heer
Logo van Surplus de Zeven Schakels