Zorgboerderij 't Klein Wierke

Adres
Pastoor Ossestraat 48
Vestigingsplaats
Bornerbroek
Telefoon
Toon telefoonnummer
E-mail
Toon e-mailadres
Website
http://www.wierke.nl
Omschrijving
Zorgboerderij 't Klein Wierke en Zorgerf Kötter richten zich op senioren en op ouderen die beperkingen hebben op het gebied van geheugen en oriëntatie (zoals dementerende ouderen), sociale redzaamheid (ouderen die door de dementie of andere beperking in een sociaal isolement dreigen te raken), bewegen en verplaatsen (ouderen die lichte lichamelijke verzorging nodig hebben) of psychisch functioneren.

Wij streven ernaar de zelfredzaamheid van onze deelnemers (man/vrouw) te verbeteren of te behouden, waardoor zij langer thuis kunnen blijven wonen en de mantelzorg ontlast wordt.

Voor de deelnemers zijn er verschillende activiteiten, zoals het bereiden van de warme maaltijd, het voeren en verzorgen van de dieren, en activiteiten in de moes- en siertuinen, in de hobbyruimte en de huiskamer. U mag aan de activiteiten deelnemen, maar alleen meegenieten en meebeleven kan al ook van grote waarde zijn. De persoonlijke aandacht voor een ieder vinden wij erg belangrijk en staat bij ons hoog in het vaandel.
Omgeving Hulpvraag omschrijving Type dienst
Bornerbroek (Almelo) Enthousiaste Chauffeur personenvervoer (bus/auto) Vervoer
Bornerbroek (Almelo) Vrijwilliger met groene vingers Tuin & natuur
Bornerbroek (Almelo) Creatieve vrijwilliger m/v huiskamer zorgboerderij Maaltijden & koken
Bornerbroek (Almelo) Vrijwilliger begeleiding deelnemers in hobbyruimte Klussen & techniek
Logo van Zorgboerderij 't Klein Wierke