ZZWD

Adres
Weverslaan 1a Dwingeloo
Vestigingsplaats
Dwingeloo
Telefoon
Toon telefoonnummer
E-mail
Toon e-mailadres
Website
https://www.zzwd.nl/
Omschrijving
Zorgcollectief Zuidwest-Drenthe ( ZZWD) is de meest complete zorgaanbieder in de Drentse gemeenten Westerveld en De Wolden. Medewerkers en vrijwilligers ondersteunen (voornamelijk) ouderen met diensten op het gebied van wonen, welzijn en zorg. Kernwoorden zijn Nabij, Vertrouwd, Gastvrij.

De dienstverlening en zorg door ZZWD vindt plaats in drie geclusterde woonvormen in Dwingeloo, Havelte en Ruinen. Ook mensen die thuis wonen kunnen op die locaties gebruik maken van maaltijden in de restaurants en van activiteiten. Daarnaast worden dagactiviteiten aangeboden in Diever en Koekange.

Maaltijdservice Thuis van ZZWD verzorgt warme maaltijden in de gehele regio die door vrijwilligers bij de mensen thuis bezorgd worden.
Afbeelding over Terras netjes maken; wie helpt?
Westerveld

Terras netjes maken; wie helpt?

ZZWD

Voor een terras behorende bij de Jan Thijs Seinenhof zijn we op zoek naar één of meer vrijwilligers die het terras aantre...

Afbeelding over Maak je medemens blij!
Westerveld

Maak je medemens blij!

ZZWD

Steeds meer komt de vraag vanuit onze verzorgenden om een stukje extra aandacht voor individuele cliënten. In overleg kunnen we be...

Afbeelding over Vrijwilliger gezocht om te wandelen
Westerveld

Vrijwilliger gezocht om te wandelen

ZZWD

voor meerdere klanten zoeken wij mensen die het leuk vinden om wekelijks een korte wandeling te maken met onze bewoners.

Logo van ZZWD