Direct naar de inhoud van deze pagina

Over NLvoorelkaar

Wij geloven dat iedereen iets te bieden heeft, waar een ander misschien om verlegen zit. Een vlotte babbel, talent voor techniek, een sterke arm voor een boodschappentas, passie voor photoshoppen of een uurtje voetballen op zondag. We verbinden iedereen die iets wil betekenen aan iedereen die iets nodig heeft. Zo helpen we samen iedereen!

Helpen maakt happy

NLvoorelkaar is het grootste platform voor vrijwillige inzet in Nederland met meer dan een miljoen bezoeken per jaar. Op ons platform vind je het grootste aanbod. Van maatschappelijke organisaties tot mensen in jouw buurt. Grote kans dus dat je hier precies vindt wat bij jou past.

Een goede match maakt iedereen happy. Ons motto is dan ook niet voor niks: helpen maakt je happy! En door elkaar te helpen, realiseren we samen ook nog eens een toekomstbestendige samenleving. Daar doen we het voor: samen komen we verder.

Wil je meer weten over de organisatie achter NLvoorelkaar, onze dromen, ons team of de bereikte resultaten? Of wil je zelf sociale impact realiseren met een eigen platform (zoals Rotterdammersvoorelkaar)? Je bent niet de enige. Daarom hebben we hier een speciale website voor gemaakt. Klik hieronder om verder te lezen over ons.

Naar de organisatie website


Ontmoet ons team

Hi, dit is team NLvoorelkaar! Aangenaam. Wij zijn een team vol ambitieuze, passievolle wereldverbeteraars. Vanuit ons kantoor in een oude brandweerkazerne in Breda zijn we dag en nacht bezig om de toekomst van vrijwillige inzet in Nederland te creƫren. Benieuwd wie wie is? We stellen ons graag digitaal aan je voor!

EEF_9603