Wilfried - Aanbieder namens organisatie & Vrager namens organisatie

Lid sinds: 7 mei 2019

Plaats:
Nijmegen-Oud-West (Nijmegen)
Even voorstellen:
Mijn naam is Wilfried. Naast mijn activiteiten als begeleider en organisator van de vakantieweken in de zomer ben ik actief als zelfstandig aannemer voor particulieren. Ik verzorg renovatie en nieuwbouw van bijvoorbeeld een aanbouw, een CV installatie, dakkapel, badkamer, keuken e.d..
In mijn beetje vrije tijd speel ik piano en yoga is een van mijn korte dagelijkse bezigheden. Lekker eten vind ik belangrijk. Tijdens de vakantieweken verzorg ik de maaltijden, maar deze taak geef ik met gerust hart door aan iemand die lekker kan koken. Ik geloof in de kracht van het individu, maar samen weten we meer dan alleen. Waarbij veilig voelen en zijn van iedereen belangrijk is.
Mijn ervaring:
Ik organiseer sinds 1998 begeleide paardenvakanties voor volwassenen met een licht verstandelijke beperking onder de naam Olke Bolke ruiterkampen. De eerste jaren een 2-tal weken vanuit mijn manege, sinds 2002 op een locatie in Alverna/Wijchen langzaam uitgebouwd tot vijf vakanties in de zomermaanden.
De uitdaging die ik ervaar tijdens deze weken is mijn vakantiegangers zichzelf te laten verbazen met wat ze zelf kunnen realiseren.
We zijn met z'n allen een team begeleiders, ondersteuners van de vakantiegangers die het hen mogelijk maakt hun ultieme vakantie te beleven.

Mijn VOG verklaring is in aanvraag

  • Deze gebruiker is bekeken door de helpdesk
  • Deze persoon staat ingeschreven op NLvoorelkaar
  • Wilfried is eerder via deze website geholpen

Afbeelding over Vakantie begeleiding gezocht, doe je mee?
Amersfoort, Land van Cuijk, Nijmegen, Utrecht, Wijchen

Vakantie begeleiding gezocht, doe je mee?

Olke Bolke ruiterkampen

In de zomermaanden organiseer ik 4 paardrijd vakanties voor volwassenen met een licht verstandelijke beperking. Voor deze vakantie...

Wilfried
90% profielsterkte
Aangesloten bij:
Olke Bolke ruiterkampen