Nancy - Aanbieder namens organisatie & Vrager namens organisatie

Lid sinds: 1 jul. 2014

Plaats:
Andijk (Medemblik)
Even voorstellen:
Op ons centrum bieden wij dagbesteding en diverse trajecten, waaronder re-integratie, revalidatie- en respijtzorgtrajecten, aan voor diverse doelgroepen.
Onze activiteiten en werkzaamheden zijn gericht op de mogelijkheden, de begeleidingsbehoefte en zorg die eenieder nodig heeft. Iedereen op het centrum zal activiteiten en werkzaamheden uitvoeren die hun eigen welzijn en het welzijn van de hele omgeving bevorderen. Er worden daarbij absoluut geen eisen gesteld aan het werktempo en iedereen doet activiteiten en werkzaamheden naar eigen niveau. Er wordt rekening gehouden met de wensen van ieder individu, zodat iedereen optimaal bij het centrum en haar bewoners betrokken is. Het aanbod van activiteiten en werkzaamheden is zeer divers. Van het zorgen voor, en het werken met de roofvogels & uilen en andere vrienden uit het dierenrijk, het inpakken van spullen voor de webshop, tot de verschillende activiteiten en werkzaamheden aan (moes)tuinen en boomgaard. “Voor ieder wat wils…”

Stichting Wings of Change biedt maatwerk voor eenieder. Ieder mens is tenslotte uniek! Behandelingen, coaching en begeleiding zijn daarom afgestemd per persoon. We werken volledig resultaatgericht en houden de voortgang en ontwikkeling bij in een rapportage. Indien van toepassing en met toestemming van de persoon zelf kan dit worden teruggekoppeld aan de huisarts, specialist, zorginstellingen, bedrijven, gemeenten, re-integratiebedrijven en verzekeraars.

  • Deze gebruiker is bekeken door de helpdesk
  • Deze persoon staat ingeschreven op NLvoorelkaar
  • Nancy is eerder via deze website geholpen

Nancy
85% profielsterkte
Aangesloten bij:
Stichting Wings of Change