Direct naar de inhoud van deze pagina

Luisa - Hulpaanbieder & Hulpvrager

Lid sinds: 11 juni 2019

Plaats:
Amsterdam
Verklaring Omtrent Gedrag
Ja
Even voorstellen:
Mijn hobby's zijn kajakken, muziek luisteren (allerlei), fietsen/fietsvakantie, koken, yoga, kamperen, dansen, kampvuurtje maken en met gezellige mensen omheen zijn, visagie, grimeren, een goed boek lezen, martial arts vind ik heel mooi om live te zien, Tai Chi, massages, hairstyling, met speksteen creatieve vormen maken, wat ik al jaren niet meer heb gedaan wil ik weer gaan doen binnenkort, samen gezond koken en eten, mozaiek maken, zwemmen in buiten water en andere out door activiteiten. Waveboarden, surfen en Snowboarden vind ik supergaaf en leuk om te leren. En vliegeren met een mooie vlieger, liefst zelf verzonnen en gemaakt gaan vliegeren, reizen andere culturen leren kennen.
Mijn ervaring:
Ik kan koken, schoonmaken, kan goed met kinderen omgaan, vind het leuk om creatief of sportief bezig te zijn of in de natuur. Kan een gezellig sfeertje maken met kleine spulletjes die je al in huis hebt of grote afhankelijk hoe groot budget je hebt. Vind het leuk om creatieve idee├źn te bedenken.

 • Deze gebruiker is bekeken door de helpdesk
 • Deze persoon staat ingeschreven op NLvoorelkaar

 • Aanbod van Luisa

  Profielfoto van Luisa

  Aanbod van Luisa

  Geplaatst door Luisa
  Ik help je graag waar kan en vind het fijn als de ander profijt heeft van mijn hulp en hier erg van kan genieten. Ik ben zelf ook heel dankbaar als iemand mij kan en wil helpen. Je kan iemand letterli... Lees meer
Luisa
100% profielsterkte