Melina - Hulpaanbieder namens organisatie & Hulpvrager namens organisatie

Lid sinds: 5 augustus 2019

Plaats:
Ossenkoppelerhoek (Almelo)
Even voorstellen:
Melina lameé is en zangeres die al optreed sinds de jaren 70 en succes had in binnen en buitenland.in 1988 gestopt met zingen om dit vervolgens sinds 2014 weer op te pakken en heeft in 2018 een Nederlands talig single uitgebracht, het huisje aan het meer.
Melina Lameé is de oprichter en founder van de foundation om dat ze zich het lot aan trok van de vele kinderen en met name de mensen uit de LHBTIQ gemeenschap. De stichting heeft als doel safehouses te realiseren zodat deze mensen een veilige plek kunnen hebben. Veelal hebben deze al met geweld, en verstoting en discriminatie te maken gehad.
Mijn ervaring:
Zangeres sinds de jaren 70 van de vorige eeuw, Horeca onderneemster en beveiligings ondernemeer.

 • Deze gebruiker is bekeken door de helpdesk
 • Deze persoon staat ingeschreven op Almelovoorelkaar
 • Melina is eerder via deze website geholpen
 • Melina heeft 1 aanbeveling ontvangen

 • Profielfoto van Rosabella

  Aanbeveling van: Rosabella

  Ontvangen op: 19-03-2020
  Lieve Melina, Dank je wel voor jouw super lieve aanbeveling: dat doet mij ontzettend goed en ik ben ook elke dag nog steeds ontzettend dankbaar dat ik bij jullie Stichting werkzaam ben: dit is ook de 'calling' in mijn leven die ik juist zo hard nodig had. Daarbij zal ik elke dag mijzelf hard maken en mijn alles geven en inzetten: om ervoor te zorgen dat de Stichting gaat worden waar wij voor staan en dat er Safehouses gaan komen, die deze Wereld juist zo hard nodig heeft. Forever and ever after en daar voorbij. Dank je wel voor jullie vertrouwen in mij en dat ik werkzaam bij jullie mag zijn <3 with Amor Aeternus, Rosabella
Melina
90% profielsterkte
Aangesloten bij:
Stichting Safehouses Melina Lamee