Cindy - Aanbieder & Vrager

Lid sinds: 19 aug. 2019

Plaats:
Kwintsheul (Westland)
Verklaring Omtrent Gedrag
Ja
Even voorstellen:
Ik ben Cindy en ik ben 47 jaar oud. Ik woon in Kwintsheul en ik heb 2 kinderen. Ik ben op zoek naar vrijwilligerswerk, omdat ik het fijn vind om mijn vrije tijd goed te besteden en anderen te helpen. Ik ben beschikbaar op maandag, woensdag en vrijdag tot ongeveer 12.30 uur a 13.00 uur.
Ik zou het leuk vinden om in de bloemen, planten of groente en fruit te werken. Ook het werken met mensen spreekt me aan, bijvoorbeeld koffie of thee rondbrengen en een praatje maken. Ook het werken in een magazijn of een winkel lijkt me leuk. Voor mij is het heel belangrijk om wel uitdaging te hebben in mijn werk, maar niet teveel prikkels.
Mijn ervaring:
Ik heb lange tijd gewerkt in het ziekenhuis, waar ik de planning deed voor de operaties. Plannen gaat mij dus goed af, ik werk precies en ik ben collegiaal. Ook heb ik ervaring in het werken in een kringloopwinkel. Daar prijs ik allerlei artikelen, zorg ik dat de producten netjes in de winkel komen te liggen en houd ik de werkomgeving netjes en overzichtelijk.

  • Deze gebruiker is bekeken door de helpdesk
  • Deze persoon staat ingeschreven op Westlandvoorelkaar

Profielfoto van Cindy

Aanbod van Cindy

Cindy

Ik ben Cindy en ik ben 47 jaar oud. Ik woon in Kwintsheul en ik heb 2 kinderen. Ik ben op zoek naar vrijwilligerswerk, omdat ik het...

Cindy
75% profielsterkte