Harry - Aanbieder

Lid sinds: 4 sep. 2019

Plaats:
Drachten (Smallingerland)
Verklaring Omtrent Gedrag
Ja
Even voorstellen:
Ik ben een ex militaire brandweerman die met prepensioen is. Daardoor heb ik veel tijd over. Ik wil wat voor andere mensen doen en daarmee ook weer een beetje onder de mensen komen. Thuis zitten valt ook niet altijd mee. Ik heb een eigen huis en daarom redelijk handig met klussen in en om het huis. Ook vind ik werken met de computer leuk en heb daar ook wel wat verstand van. Als laatste wil ik melden dat mijn grote passie brandweer is. Maar daar zal niet zo veel vrijwilligers werk in zijn.
Mijn ervaring:
Bij de Kon. Luchtmacht vanaf 1979 werkzaam geweest bij de brandweer. Als soldaat begonnen en als Adjudant de dienst verlaten. Het overgrote deel als leidinggevende gewerkt. Ook 27 jaar als vrijwillige brandweerman gewerkt in de gemeente Woudenberg. Ook hier begonnen als brandwacht en gestopt als plaatsvervangend commandant. Een jaar als vrijwillig Floormanager bij het distributiecentrum Voedselbanken Friesland gewerkt.

  • Deze gebruiker is bekeken door de helpdesk
  • Deze persoon staat ingeschreven op NLvoorelkaar
  • Harry heeft eerder via deze website geholpen
  • Harry heeft 2 bedankjes ontvangen

  • Profielfoto van Betty

    Bedankje van: Betty

    Ontvangen op: 03-12-2023
    Harry bedankt. Fijn dat je klaar staat Agnes verder ook nog te helpen.
  • Profielfoto van Betty

    Bedankje van: Betty

    Ontvangen op: 17-11-2023
    Fijn dat je vanmiddag kwam en ook bereid bent om woensdag opnieuw te komen omdat de bestelde lampen nog niet afgeleverd waren. Ik hou je op de hoogte.
Harry
100% profielsterkte