René - Hulpaanbieder namens organisatie & Hulpvrager namens organisatie

Lid sinds: 29 november 2019

Plaats:
Sliedrecht-West (Sliedrecht)
Verklaring Omtrent Gedrag
Ja
Even voorstellen:
ASVZ is een organisatie voor mensen met een verstandelijke beperking.

Op meer dan 450 locaties realiseren we samen met vrijwilligers en professionals verschillende vormen van wonen en werken voor onze cliënten. Voor onze cliënten zijn vrijwilligers waardevol vanwege hun betrokken inzet. We geloven erin dat duurzaam investeren in elkaar leidt tot succesvolle relaties.

Daarom bieden we veel scholingsmogelijkheden, gratis lidmaatschap van de personeelsvereniging, verzekering, reiskosten en nog veel meer.

Meer informatie? Bel 010-2834200 of mail vrijwilligers@asvz.nl
Mijn ervaring:
We vinden het belangrijk dat je vrijwilligerswerk doet waaraan je zelf net zoveel plezier beleeft als onze cliënten. Je doet het voor hen, maar zeker ook voor jezelf. Daarom willen we tijdens een kennismakingsgesprek graag samen met jou de plek vinden waar jij aan de slag kunt. We zorgen voor een contract, een reis- en/of onkostenvergoeding, WA- en ongevallenverzekering en indien gewenst een getuigschrift of certificaat. Iedere vrijwilliger kan daarnaast rekenen op goede begeleiding en ondersteuning vanuit ASVZ.

  • Deze gebruiker is bekeken door de helpdesk
  • Deze persoon staat ingeschreven op NLvoorelkaar
  • René is eerder via deze website geholpen

  • Profielfoto van René

    Bent u geknipt voor ons naaiatelier?

    Geplaatst door René namens ASVZ
    Voor ons nieuw op te starten naaiatelier in Hoogvliet, zijn wij op zoek naar een ondernemende vrijwilliger. Onze werkzaamheden op het naaiatelier: • Washandjes maken uit restmateriaal • Slabben m... Lees meer
René
100% profielsterkte
Aangesloten bij:
ASVZ
ASVZ
Sliedrecht