Els - Hulpaanbieder

Lid sinds: 15 januari 2020

Plaats:
Cruquius (Haarlemmermeer)
Even voorstellen:
Ik ben getrouwd en heb 2 volwassen dochters waarvan de jongste nog thuis woont. Wij hebben geen huisdieren.
Ik ben kerkelijk actief (o.a. voor het kerkblad), maar breng dit niet uit mezelf ter sprake.
Ik werk parttime op de telefonische klantenservice van een medische speciaalzaak. Mijn man werkt op Schiphol en heeft daar onregelmatige diensten.
Mijn karakter: bij mij is het glas halfvol (of helemaal vol); ik ben dus positief ingesteld, hoewel ik de realiteit niet uit het oog verlies. Ik ben praktisch; meer een doener dan een prater. Luisteren gaat me ook goed af. Het huishouden is echt niet mijn hobby, die tijd besteed ik liever aan leuke dingen.
Mijn hobby's: ik maak muziek (ik speel hoorn) bij diverse muziekverenigingen en ensembles en ben bij eentje ook bestuurslid. Daarnaast lees ik boeken, vooral detectives, historische romans en fantasy. En ik ben sinds kort weer gaan breien, vroeger vooral truien, tegenwoordig vooral sokken.
Dit zijn allemaal 'zittende' hobby's, vandaar dat ik voor het vrijwilligerswerk vooral iets met beweging zoek of iets dichtbij huis zodat ik er met de fiets heen kan.
Ik werk normaal gesproken alle dagen tot 14.00 uur en ben dus pas daarna beschikbaar. 's Avonds is het wisselend, afhankelijk van muziekafspraken.
Bij voorkeur doe ik 's middags iets of in het weekend, maar 's avonds is in overleg ook mogelijk.
Mijn ervaring:
Ik krijg op mijn werk uiteraard diverse soorten cliƫnten aan de telefoon. Dit vraagt regelmatig geduld en inlevingsvermogen. Dit zal zeker van pas komen bij een hulpvraag van deze site.
Voor mijn werk is een VOG vereist, die heb ik dus wel maar ligt in mijn personeelsdossier.

  • Deze gebruiker is bekeken door de helpdesk
  • Deze persoon staat ingeschreven op Haarlemmermeervoorelkaar

  • Profielfoto van Els

    Aanbod van Els

    Geplaatst door Els
    Ik wil af en toe wat voor een ander doen en bij voorkeur iets met bewegen. Ik heb een zittend beroep (telefonische klantenservice) en zit teveel. Ik werk alle dagen tot 14.00 uur en ben dus pas daarna... Lees meer
Els
65% profielsterkte