Diana - Vrager

Lid sinds: 19 jan. 2020

Plaats:
Goes
Verklaring Omtrent Gedrag
Ja
Even voorstellen:
Ik ben een vrouw van 45 jaar, twee volwassen kinderen. 4 katten en een hondje.

Ik ben inmiddels gedwongen verhuisd vanwege een onveilige situatie van Den Haag naar Goes Zeeland.
Hierdoor ben ik belast met een complexe ptss. Dit maakt dat ik erg wantrouwend ben naar mensen en lastig vind om contact te maken.
Waar ik naar toe ben verhuisd ken ik niemand, dit geeft een veilig gevoel, maar ook een heel eenzaam gevoel.
Ik vermijd het OV en vervoer mijzelf met mijn scooter of ik loop veel.

Ik ben een natuurliefhebber en fotografeer graag
Buiten mijn Ptss, laat mijn gezondheid mij ook in de steek. Ik heb fibromyalgie en dit betekend dat ik dagen heb dat ik echt niets kan en mijn hele lichaam pijn doet. Dit is voor mij erg moeilijk, omdat ik ook een adhd’er bennen mijzelf graag bezig houdt. Ik hou ervan om creatief bezig te zijn en mooie dingen te maken vooral met hout, 3D printer, laser of foto bewerken.
Dansen is ook iets wat ik graag doe, maar nu echt niet meer kan.

Op dit moment zoek ik iemand die graag met mij samen wil klussen, omdat ik veel dingen niet kan. Mijn handen verzuren vaak snel of ik kan niet tillen en ik zoek iemand die twee keer per week mijn haar wil stijlen in een Krul of steil maken, omdat het mij niet meer lukt om zelf te doen en ik zoek iemand die het heerlijk vindt om met mij te wandelen en wegwijs te maken in Goes.

Ik zoek geen date. Ik werd hier wel eens benadert door mannen met bedoelingen, dat heeft mij echt afgeschrikt. Ik ben behoorlijk beschadigd en wil absoluut niet op die manier benadert worden. Dus geen verwachtingen.
Mijn ervaring:
Nvt

  • Deze gebruiker is bekeken door de helpdesk
  • Deze persoon staat ingeschreven op NLvoorelkaar

Diana
100% profielsterkte