Nadia - Hulpaanbieder

Lid sinds: 27 januari 2020

Plaats:
Meerwede (Barendrecht)
Verklaring Omtrent Gedrag
Ja
Even voorstellen:
Ik ben moeder van twee volwassen dochters, een zoon van 7 jaar en een bonuszoon van 12 jaar en oma . Woon in Barendrecht en doe vrijwilligerswerk in Rotterdam. Op een basisschool in zuidgeef ik ondersteuning aan groep 5,6,8. Op middag ben ik bij de Centrale bibliotheek waar ik voorlees kinderen. De tijd die ik over houd als mijn jongste op bed lig besteed ik aan mijn coordinatorschap van voorlezers bij voorleesexpress waar ik op dit moment 16 gezinnen en voorlezers begeleid in samenwerking met de projectmedewerker. Heel leuk werk , veel culturen . Koken vind ik plezierig, ik probeer ook graag nieuwe recepten uit. Lezen, fietsen, wandelen en soms heb nog wel tijd om mijn favoriete serie of een leuke film te kijken op Netflix.
Mijn ervaring:
Voordat ik vrijwilligerswerk deed heb ik bij de Gemeente Deventer gewerkt als financiele controller. Ik heb jarenlange ervaring als administratief medewerkster, telefoniste, receptioniste.
Toen ik verhuisde nar Rotterdam heb ik vrijwilligers werk gedaan bij de Rotterdam Marathon en de bruggenloop .

 • Deze gebruiker is bekeken door de helpdesk
 • Deze persoon staat ingeschreven op Zorgzaam010
 • Nadia heeft eerder via deze website geholpen
 • Nadia heeft 2 bedankjes ontvangen

 • Profielfoto van Marjolein

  Bedankje van: Marjolein

  Ontvangen op: 21-10-2020
  Nadia, dank je wel, is een verzoek van deze website, goed voor de kwaliteit van deze website, vandaar. Hopelijk blijf je nog lang bij ons :-)
 • Profielfoto van Lindsey

  Bedankje van: Lindsey

  Ontvangen op: 14-02-2020
  Thanks Nadia !!!
Nadia
100% profielsterkte