TOmaatjes Team - Hulpaanbieder namens organisatie & Hulpvrager namens organisatie

Lid sinds: 4 maart 2020

Plaats:
Vleuten-De Meern (Utrecht)
Verklaring Omtrent Gedrag
Ja
Even voorstellen:
OpenEmbassy zorgt ervoor dat nieuwkomers zinnig, waardig en vlot hun weg kunnen vinden in Nederland. Dat doen we door te bouwen aan inclusieve gemeenschappen en door mensen direct te ondersteunen. We beantwoorden hun vragen over het leven in Nederland. Daarnaast halen we veel kennis uit deze vragen en doen we onderzoek naar het systeem van integratie en inburgering. Met deze kennis adviseren wij gemeentes, provincies en diverse organisaties.
Mijn ervaring:
Omdat integratie volgens ons een verantwoordelijkheid is van de samenleving, bouwen we aan inclusieve gemeenschappen van nieuwe en ervaren Nederlanders. Dat gaat niet vanzelf – het is een vak apart. Door een combinatie van netwerken, slim gebruik van online en offline communicatiemiddelen en leuke en zinnige evenementen brengen onze community managers overal in Nederland mensen samen. Dit doen ze zodat die elkaar kunnen steunen, en samen met ons de positie van alle nieuwkomers kunnen verbeteren.

 • Deze gebruiker is bekeken door de helpdesk
 • Deze persoon staat ingeschreven op NLvoorelkaar
 • TOmaatjes Team is eerder via deze website geholpen
 • TOmaatjes Team heeft 6 aanbevelingen ontvangen

 • Profielfoto van Rachel

  Aanbeveling van: Rachel

  Ontvangen op: 06-10-2021
  Mooi dat Ola, zelf ooit een nieuwkomer in Nederland, zich nu inzet om andere nieuwkomers te helpen. Die help ik dan weer graag vooruit.
 • Profielfoto van Cunera

  Aanbeveling van: Cunera

  Ontvangen op: 12-05-2021
  Hallo, U heeft aangegeven, dat zodra er een maatje vrij kwam in Colmschate-Noord dan zou ik gekoppeld gaan worden. Ik wacht op dit antwoord. Met vriendelijke groeten, Cunera Berendsen
 • Profielfoto van Cunera

  Aanbeveling van: Cunera

  Ontvangen op: 07-11-2020
  Hello Maja, Thanks for the chance you gave me to contact you. Can we have an appointment soon? Let's us be friends! Cunera
 • Profielfoto van Willem

  Aanbeveling van: Willem

  Ontvangen op: 05-08-2020
  Snel & prettig contact!
 • Profielfoto van Will

  Aanbeveling van: Will

  Ontvangen op: 01-08-2020
  beste Miriam je schets een goed te begrijpen plaatje, daarvoor dank. Medio augustus spreken we af over hoe en wat en wanneer en waar ;-)
 • Profielfoto van Renée

  Aanbeveling van: Renée

  Ontvangen op: 29-07-2020
  Mirjam is erg enthousiast, vriendelijk en hulpvaardig. Ze geeft prima aan, waar het om gaat en bereidt het contact goed voor.Ze verplaatst zich in mijn situatie en zorgt voor info en hulpmateriaal.
TOmaatjes Team
90% profielsterkte
Aangesloten bij:
OpenEmbassy
OpenEmbassy
Amersfoort